Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem való nekem kapcsolat?23L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem való nekem kapcsolat?23L

Figyelt kérdés
2 éve van párom és kezdek beleőrülni a féltékenységbe. Már az elején kezdődött. Amikor aludt elolvastam minden egyes üzenetét, 2012ig visszamenőleg és hajnalokat sírtam át miatta, pedig akkor közünk sem volt egymáshoz. Folyton nézegetem a volt barátnői képeit és nem tudom elfogadni hogy köze volt előttem más nőkhöz. Visszavonom az évekkel ezelőtti lájkjait más lányok képéről, néha törlök 1-2t az ismerősei közül. Minden nap megkérdem tőle hogy nem írt e neki lány. Minden nap egész nap azon gondolkodok hogy voltak más barátnői rajtam kívül, néha el is sírom magam. Tavaly szakítani akartam vele mert eltitkolta hogy egy lány írt neki, hogy boldog új évet. Egyébként nem adott nyomós okot arra hogy féltékeny legyek de nem tudom irányítani a gondolataim. Ő idősebb nálam 6 évvel és nem értem hogy bír elviselni, néha még én sem tudom magamat. Miért vagyok ilyen? Jobb lenne nekem egyedül és akkor nem kínoznám magam ezekkel a dolgokkal, de szeretem és ő is engem és inkább megőrülök minthogy mással legyen.
2021. febr. 16. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Én elmentem ugyanezért pszichológushoz, de nem segített. Csak az idő segített.
2021. febr. 16. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

Előtte volt rossz tapasztalatod, vagy az első pasid?

Nekem az exem adott okot sajnos a féltékenységre és igyekszem most nem belevinni a következő kapcsolatomba ezt.

Halistennek így, hogy ő egy teljesen új ember, nem vagyok féltékeny rá túlságosan.

Viszont mikor órákra eltűnik, egyből nála is a rosszra gondolok, de neki ezt nem mondom... Ezen még dolgoznom kell.

Neked is tudatosan kellene tenned ezellen valamit.

Magaddal meg vagy elégedve? Nem hiszem.. Azzal kellene kezdeni valamit, hogy önmagad megszeresd és elhidd, hogy igenis elég jó vagy a párodnak.

2021. febr. 16. 20:55
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem volt senkivel rossz tapasztalatom, igazából akikkel előtte voltam őket nem szerettem ennyire, soha nem is voltam féltékeny.

Meg vagyok elégedve magammal, nem szeretnék nagyképűnek tűnni de mindenki le volt nyűgőzve hogy milyen barátnőt sikerült szereznie. Csak kár hogy a belsőm ilyen...:(

2021. febr. 16. 21:10
 14/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát ha ennyire nincs önbizalmad meg nem bízol kettőtökben, akkor nem, neked nem való a kapcsolat. A legalapabb dologban elhasalsz és az az egészséges önbizalom.
2021. febr. 16. 22:02
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Te nagyon beteg vagy.
2021. febr. 16. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:
86%
Ez nagyon beteges! Szerintem első sorban ne a kapcsolatban keresd a hibát, hanem magadban.
2021. febr. 16. 22:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Fura egy joval korabbi kapcsolatomban en is tok feltekeny voltam, pedig en vettem el a csaj szuzesseget. Najo nem ennyire azert, pl nem olvastam bele beszelgetesekbe stb. Aztan nem tudom egy ido utan leszartam. Mostani parom eleg sok halsival volt elottem, valamiert qurvara nem izgat, talan tenyleg csak az ido segithet.
2021. febr. 17. 02:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Te beteg állat 😂
2021. márc. 11. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon gaz vagy

Ha a pasid helyébe lennék a kezeid eltornem

No létemre is egy szellemileg visszamaradott fogyatékosnak tekintelek

Bye

2021. márc. 11. 13:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Lehet neked el szoktak torni a kezed a palijaid de nalunk ez nem szokas :P
2021. márc. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!