Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem való nekem kapcsolat?23L

Előtte volt rossz tapasztalatod, vagy az első pasid?
Nekem az exem adott okot sajnos a féltékenységre és igyekszem most nem belevinni a következő kapcsolatomba ezt.
Halistennek így, hogy ő egy teljesen új ember, nem vagyok féltékeny rá túlságosan.
Viszont mikor órákra eltűnik, egyből nála is a rosszra gondolok, de neki ezt nem mondom... Ezen még dolgoznom kell.
Neked is tudatosan kellene tenned ezellen valamit.
Magaddal meg vagy elégedve? Nem hiszem.. Azzal kellene kezdeni valamit, hogy önmagad megszeresd és elhidd, hogy igenis elég jó vagy a párodnak.
Nem volt senkivel rossz tapasztalatom, igazából akikkel előtte voltam őket nem szerettem ennyire, soha nem is voltam féltékeny.
Meg vagyok elégedve magammal, nem szeretnék nagyképűnek tűnni de mindenki le volt nyűgőzve hogy milyen barátnőt sikerült szereznie. Csak kár hogy a belsőm ilyen...:(

Nagyon gaz vagy
Ha a pasid helyébe lennék a kezeid eltornem
No létemre is egy szellemileg visszamaradott fogyatékosnak tekintelek
Bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!