Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 4 éve élek párkapcsolatban. Mostanában elég viharos közöttünk minden, folyamatosan veszekedünk, viszont nem tudom elképzelni az életem nélküle. Mit csinálhatnék? Bővebben lent!
22 éves vagyok. A barátnőm 18. Igazából én vagyok neki az első...Komoly kapcsolat, és amúgy is. Voltak köztünk hullámvölgyek, nem egy nem kettő. Állt már közénk barát,az én részemről, barátnő és szülő az övéről, de eddig kisebb nagyobb bakival mindent átvészeltünk. Maximum egy-két hónapot voltunk külön, a 4 év alatt olyan 3 alkalommal.
Most már úgy mond megint "stabil" a kapcsolatunk, csak mindenen képes veszekedni velem. De olyan lehetetlen dolgokon, hogy miért zöld az ég és kék a fű...vagy fordítva...annyira nem zavar ilyen hülyeségeken való fennakadás, de amikor egy nap harminchatszor szól be, hogy miért azt veszem fel meg miért nem a másikat meg ne tegyem ezt ne tegyem azt, néha elborul az agyam,és képesek vagyunk szinte a semmin, órákig veszekedni.Nem szeretném elveszíteni, csak ezekre kellene valami megoldás...mert ez így nem mehet tovább...Szerintetek mit csinálhatnék? Beszélni már kismilliószor beszéltem vele...Előre is köszi:)
El van kanászodva egy kicsit.Amit utoljára csináltál szerintem jó volt.Kiszálltál a játszmából.
Én bnőmnek is volt hasonló problémája.Amikor rákezdte a nagy monológot,meg fejmosást,hazavittem és pár napig fel sem hívtam.Hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!