Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjam el neki vagy mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátom akar rendelni egy nagyon drága dolgot ami szerintem egy marhaság... Mondtam neki hogy most ne rendeljen felesleges dolgokat, mert most a fránya vírus végett elég nehéz helyzetben vagyunk. Haverjával felesbe akarja megvenni mert tényleg nagyon drága, de a fele is nagyon sok. Azt mondta nekem, hogy jolvan akkor nem rendeli meg, csak akkor ha végre kikecmergünk ebből a nehéz helyzetből. Megbeszéltük. Este valamit meg akartam nézni a telefonjába (mielőtt azzal vádolnátok hogy kutakodok akkor nem kutakodtam, nálunk normális hogy bele megyünk egymás telefonjába mivel semmit nem titkolunk) megláttam hogy annak a haverjának azt írta hogy akkor azt a dolgot hozzá rendeli mert morgok és ott megcsinálják. Ez nagyon megdöbbent és fájt hogy hazudott a szemembe és bíztatott hogy nem veszi meg. Nem szóltam neki este semmit csak kicsit olyan furcsa voltam vele. Nagyon fáj hogy a barátom hazudott nekem és hátam mögött mégis csinálja. Nem szeretnék vele semmiképp szakítani, de valami akarok tenni hogy tanulja meg, hogy engem máskor ne próbáljon át vágni mert pórul jár. Azt akarom, hogy kicsit gondolkozzon el magán és ijjedjen meg hogy el hagyom őt a hazugság végett. Nemtudom mit csináljak. Hétfőn megy külföldre dolgozni és pénteken jön haza. Ne beszéljek vele, vagy mi? (De abból is csak a veszekedés lesz) bizonytalan vagyok, ti hovy reagálnátok? Köszönöm

2021. febr. 13. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

Én nem szólnék neki. Nincs titok a telefonok tartalma miatt, de ezt sem említeném meg neki. Hagynám, hogy vegye meg és adja át Neked.

Nem írod, mennyi ideje vagytok együtt, tkp. azt sem, hogy mennyire ismeritek egymást, vagy egyáltalán ILLŐ-E ilyen nagyon drága ajándékot adni röpke ismeretség mellett. Ismétlem - fogadd el. Ő tudja, hogy megérdemled-e.

Ffi.

2021. febr. 13. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

#1es, te honnan veszed, hogy ez egy ajandek lenne a kerdezonek?! egy szoval sem irta. sot, abbol, hogy a haverjaval felesbe akarja venni, az jon le, h valami ‘fius’ dolog, jatek vagy auto vagy akarmi.

kerdezo: kulon kasszan vagytok? ha kulon kasszan vagytok, akkor szerintem semmi kozod hozza, h mire kolti a penzet. ha meg egy kassazn, akkor is feltetelezem, h a sajat reszet veszi ki erre a celra. ennyibol nem tudjuk, azert nem mindegy, mennyi a beveteletek, milyen daraga ez a dolog es mennyi a havi kiadasotok..

2021. febr. 13. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Hallgass, ha meglesz, úgysem tudja letagadni, akkor viszont tudod szembesíteni, hogy hazudott. Egyébként sem az a baj, hogy megvette, mert az ő pénze, neked csak véleményed lehet..
2021. febr. 13. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én azt gondolom, hogy egyedül az egyenes, őszinte kommunikáció vezet célra.
2021. febr. 13. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
látod az embereket nem szabad a vágyaiktol elmarni mert akkor hazudoznak.
2021. febr. 13. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Minek itt játszmázni, hogy megijedjen, mert te esetleg elhagyod a hazugságért???

Vagy szembesíted vagy csendben maradsz. Más opciód nincs.

2021. febr. 13. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Nőként írom, hogy amennyiben nem a lakásra / ételre szánt részét költi el a közösből, semmi közöd hozzá, hogy mit vesz és mit nem. Ameddig fizeti a saját részét a közösből, addig a maradék pénzével azt csinál amit akar. Teljes mértékben érthető, hogy a haverjával már sunyiban a hátad mögött intézi, a legtöbb sárkány barátnő mellett így szokták intézni, akik kb azt is megszabják, hogy mikor vehet a férfi levegőt.

Ne haragudj de a kérdésedből 3 dolog jött le:

1. megszabod mire költheti a saját pénzét (gyanítom nem a te fizetésedet költi)

2. belenézel a telefonjába

Jöhetsz mindenféle magyarázattal, hogy jaj nincs titok stb, de te akkor is elolvastad a privát beszélgetését egy haverjával. Nálunk sincs titok, szoktunk egymás telójával képet csinálni, videózni, zenét hallgatni, rákeresni egy receptre vagy filmre, de a messengerbe SOHA nem olvasunk bele. A privátszféra teljes megsértése, te pedig egyből kifogásokkal jöttél, tehát pontosan tudod, hogy rosszat csináltál. Gyanítom nem véletlen nem mondtad el a párodnak még, hisz pontosan tudod, hogy a háta mögött kutakodtál amit bizony nem díjazna.

Összegzem a gondolataim: egy kontrollmániás buta liba vagy, gondolom max fél éve-éve lehettek együtt és te az írásod alapján max 25 éves vagy, nem jóslok nektek 2 évnél többet, kb annyi idő alatt szokott leesni a férfiaknak, hogy ennél még az örök magány is jobb.

Mi közös albérletben élünk, amit felesben fizetünk, ezen kívül a bevásárlást fizetjük még felesben illetve a háztartási dolgokat. Ami ezen kívül a számláinkon marad, ahhoz senkinek semmi köze. Párom folyamatosan hangszereket vesz, őt ez teszi boldoggá, szóvá teszem? Nem, mert az ő pénze. Én pedig folyamatosan kozmetikai dolgokat veszek, amiket ő azt se tudja eszik vagy isszák, szóvá teszi? Nem.

Majd ha teszem azt lesz közös hitel, vagy közös gyerek, akkor módosítunk ezeken és lesz egy külön közös kassza ezekre a dolgokra, amikből tényleg nem költünk feleslegesen, de addig nincs jogunk ebbe beleszólni, főleg, hogy így is bőven félre tudunk rakni és sosem élősködünk egymáson.

Fu anyám, komolyan az írásod szinte feldühített, hogy ilyen nők is léteznek a világon...

2021. febr. 13. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:

#2.-es,

teljesen igazad van!

Valóban túlgondoltam. Elnézést kérem mindenkitől, aki olvassa!

Előre köszönöm.

2021. febr. 13. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:

De ha nem kutakodtal, akkor hpgy kerultel a beszelgeteshez?

Na mindegy..

Mennyire vagytok kozos kasszan?

A hazudas nem ok, de a terved nagyon gyerekes! Mi bajod az egyenes beszeddel?!

2021. febr. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!