Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tiltja az önkielégítést,ez normális?
#10, igazad van, elnézést, tévedtem. Így fogalmazom újra:
"Szeretkezzetek annyit, hogy ne kelljen magadhoz nyúlnod. Ha pedig Te gyakrabban kívánod, mint ahogy most teszitek, akkor csendben mondd meg neki, hogy ne tiltsa meg, mert erre nincs semmi joga. Szerinte netán jobb lenne ha a szomszédba mennél "megkönnyebbülni"?"
Miért kell segíteni rajtad?
Ha ő kellő figyelmet, és kielégülést kap, akkor ne szóljon az önkielégítésért, az egy egyszemélyes műfaj. Ha az ő kárára megy, akkor valamit tényleg rosszul csinálsz.
#16,
tévedsz, hiszen Kérdező a férfi, aki önkielégítést végez, de a nője tiltja neki. A válaszod nem illik ebbe a képbe.
Parod beteg, az pedig beteges, hogy elturod.
N
"tévedsz, hiszen Kérdező a férfi, aki önkielégítést végez, de a nője tiltja neki. A válaszod nem illik ebbe a képbe."
Lehet nyelvtanilag rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, ha velem csinálná ezt a párom, hogy megtiltja, mert azt akarja, ő élveztessen el, az a legjobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!