Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltékeny?

Figyelt kérdés

A párom kezdett távolságtartó lenni velem, ezért eldöntöttem, hogy "megmutatom" neki, hogy így elveszít. Tegnap szépen kiöltözve, kisminkelve elmentem egyik barátnőmhöz. Persze kérdezte hová öltöztem ki így, meg hogy mikor jövök. Az éjjel úgy szorított megint a karjaiba mint azelőtt...

Ma dettó,mondtam neki, hogy bemegyek a városba. Most is kérdezte hogy miért, meg mondta hogy maradjak inkább otthon vele.. Persze nem maradtam. Érezze hogy milyen lenne nélkülem. Nem kegyetlenségből teszem, hanem épp azért hogy mentsem ami menthető.

2021. febr. 12. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekesek vagytok. Oda állsz elé, hogy mi a probléma. Nem hülye játékokat kell játszani, hanem kommunikálni.
2021. febr. 12. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Jó példa vagy arra, hogy hogyan kell egy szar kapcsolatból még szarabbat csinálni. Remélem még nem múltál el 20 éves, afelett elfogadhatatlan ez a viselkedés, de majd te is rájössz hamarosan, hogy miért :D
2021. febr. 12. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, de ilyen helyzetben én is azt várnám el a páromtól, hogy beszéljen egyenesen, határozottan, nem ilyen ráutalásokkal. Könnyen féltékennyé teheted örökre és nem bízik majd benned.

Térj az egyenes útra és okvetlenül ezt is áruld el neki, miért tetted.

2021. febr. 12. 11:58
 4/8 A kérdező kommentje:
A kommunikáció nem hozott eredményeket!
2021. febr. 12. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mindenféleképpen jó eljátszani. De van egy határ. Elég vékony mezsgye, ami mögött irdatlanul meredek a lejtő és nem nagyon van rajta visszaút. Csak zuhanás. Idővel a dolog kontraproduktívvá válik. Most jó móka, de már el is kezdted ásni a kapcsolatod sírját.

Az első mondta jól. Kommunikálni kellene. Vagy keresni közös programokat. Esetleg el kezdhetnéd értékelni az apró mozzanatokat, a közösen töltött csendes pillanatokat. Elfogadni azt, hogy a szerelem (ami az elején van) szép lassan átalakul szeretetté, megszokássá és összetartozássá - ami egy sokkal, de sokkal erősebb kapocs!

2021. febr. 12. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Kommunikáció idején nem sértegettétek egymást?

Jól érveltél? Nem vagyok kíváncsi a mondataidra, amit mondtál neki, csak ajánlom, hogy gondolkozz el rajta.

Maga a távolságtartás is relatív. Nem lehet stressze valami okból kifolyólag (munkahely, barátok, egyéb)?

2021. febr. 12. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Úristen, de gáz vagy. :D Jobban is járna a párod, ha elhagynád, legalább nem kéne ilyen manipulatív, játszmázós nővel együtt élnie.

Tudod a felnőtt párkapcsolatok alapja a kommunikácó, nem a manipuláció. Ha nem volt sikeres a kommunikálás, akkor valamit rosszul csináltál. Fuss neki újra, és hagyd ezeket a szánalmas játszmákat, mert egy életre elveszíted a bizalmát.

2021. febr. 12. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
69%

Akkor szr a kapcsolat.

2021. febr. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!