Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségeim támadtak, mit tegyek?
Az a helyzet, hogy közel másfél éve vagyok együtt barátnőmmel. A minap szóba jött, hogy milyen volt az az időszak, amikor összejöttünk. Elszólta magát, hogy akkoriban egy másik srác jobban tetszett neki, és amikor kialakult közöttünk a kapcsolat, akkor az első 1-2 hónapban nem volt túlságosan szerelmes belém, szimplán csak a szex miatt maradt mellettem, és csak utána kezdett el komolyabban kötődni hozzám. Miután észrevette, hogy elszólta magát, komolyabban elmagyarázta a dolgot. Nem nagyon jöttem be neki, de mivel én hívtam el akkor randira, és nem a másik srác, ezért mondott igent. Meg hogy hónapok kellett neki, hogy belém essen. Nagyon kellemetlen volt ezt végig hallgatni, és nagyon elkezdtem magam szégyellni...
Igazán kínos volt a szitu, mert náluk voltunk, és a kijárási tilalom miatt nem tudtam már hazaindulni, így elég necces volt az éjjel. Reggel sietve távoztam is. Azóta csak ezen pörög az agyam, hogy igazából nem is én kellek neki, hanem más. Meg hogy nem tetszem neki. Eléggé megtörte ez most az amúgy se hatalmas önbizalmamat. Ő azt mondta, hogy most már csakis engem szeret, nem kell neki más.
Mindketten húszas éveink elején vagyunk.
Két megjegyzés :
- ha Téged azért hívott el randira, mert más éppen nem ért rá, már az is sokat mond.
- ha valakit beengedsz az eszedbe,akkor törölted a szívedből.
Egyébként a kétségeid részben jogosak,de meg kéne hallgatni a lányt is...
Nekem is volt egy "plátói szerelmem", amikor összejöttem az exemmel.
Nem rögtön alakult ki a szerelem, de szerettem vele lenni, tetszett külsőleg-belsőleg.
Néhány hónap alatt nagyon szerelmes lettem belé. 7 évig voltunk együtt.
Ha azt mondja, hogy megszeretett téged, akkor örülj neki és ne ezen kattogj. :)
Nehéz manapság olyat találni, akinek nincs az eszében valaki még valamilyen szinten, akár ex, akár valaki plátói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!