Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
28 éves férfi vagyok, a barátnőm 27 éves. Másfél év vagyunk együtt, minden szuper, kivéve a szexet. Vagyis én azt érzem, nekem nem megfelelő. Most felsorolom hogy mik azok a dolgok amik zavarnak:
A melle tabu, szinte hozzá sem szabad érni. Két pozíciót "vállal" be, azon kívül semmit. Orális szexet nem engedi és nem csinálja. Az előjáték csak részemről van, ő nem nyúl hozzám. A szex mennyisége havi 1 vagy max 2. Erről már beszéltem vele, azt mondta hogy neki mindig is ilyen volt, neki ez a megszokott.
Na most lehetséges ebből valahogy feltuningolni őt? Vagy törődjek bele, ilyen marad. Oké, nem ismeritek, a kérdésem inkább olyanokhoz szól, akik ilyen kapcsolatban vannak, vagy ilyen emberek eleve. Az a rossz az egészben, hogy mint ember, társ nagyszerű, remekül működünk.

Neki ekkora a libidója.
Kapcsolatotok elején is ilyen volt?

Vannak lányok, akik undorodnak a pénisztől.
Amúgy gondolom mosakszol rendesen és nem vagy furafütyis?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!