Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutogatja a párom az exének az üzeneteit?
Nem azt mondom, hogy folyamatosan, de kifejezetten zavar, hogy olyan részleteket mutat meg a párom, hogy az exe megbánta a dolgot, ugyanaz mint régen, kezdjék új lapokkak, nézzék a közös gyerekük érdekeit is, szereti a gyerekét, stb., stb.
Megértő ember vagyok, tanácsokkal is szívesen szolgálok de ez egy idő után zavaró már.

Nem lehet, hogy azért mutatja, hogy ne szolgáltasson gyanúra okot? Nyilván nem tudja teljesen megszakítani vele a kapcsolatot a közös gyerek miatt, nem tilthatja le, és nem akarja, hogy te alaptalanul legyél féltékeny, és így lásd, hogy ő ezekre nem reagál?
Amúgy az lenne a legtisztább, ha egyrészt megkérdeznéd, másrészt megmondanád, hogy ne mutogassa, hiszel neki, hogy nem csal meg.

Szerintem azért mutatja meg, mert nincs takargatnivalója és őszinte. Ha nem mutatná meg, akkor meg az lenne a baj.
Örülj neki, hogy nem titkolózik.

Lehet benne valami, csak engem maga a tudat fusztrál, hogy folyamatosan írogat neki. Bízom a páromban, de egy
ex visszahóditási kisérletett - mégha semmi nem lesz belőle - senki nem olvas szívesen a párja üzeneteiben.
Lehet inkább megmondom neki, hogy szívesen veszélek vele erről, csak az üzeneteket ne lássam 😅.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!