Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak az idösebb férfiak?
Figyelt kérdés
21L vagyok és az utóbbi idöben azt vettem észre,hogy sokkal jobban tettszenek a 35-40 év körüli férfiak.Persze csak akik jol néznek ki,és adnak a külsejükre.De tettszenek a 25körüliek is,de az idösebbek jobban izgatnak.Férfiasabbnak találom öket,és sokkal jobban el tudnám már magam képzelni egy 30-35 évessel:SEzt nem értem magamban.Ez nagy baj?2010. aug. 16. 18:41
21/22 anonim válasza:
Persze azzal nincs baj, ha fiatal csaj idős pasival, de fordítva ez már milyen gáz...pfff
22/22 anonim válasza:
Szó mi szó, fordítva tényleg másabb, az valahogy nekem is olyan, hogy is mondjam, nem szép dolog na. Persze az nem baj, ha mittudomén 5-6 évvel idősebb a nő, de ha egy 50 éves nő rányomul egy 20 éves pasira, na az nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!