Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam vele? Lehet, hogy járnunk kéne és a lakástervezést, meg hasonlókat még nem kéne ennyire komolyan vennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel van közöttünk valami. Nem tudom, hogy járjak-e vele, mert a szívem azt diktálja, hogy igen, viszont az eszem azt, hogy ne. Igazából még csak 18 leszek, de már azon agyalok, hogy milyen házam lesz, meg ilyenek és ez a fiú kicsit álomvilágban él, ezért úgy gondolom, hogy vele ezt nem lehetne megvalósítani. Viszont nagyon szeretem meg ő is engem, két téma van amiben nem egyezik a véleményünk és régebben veszekedtünk ezen, de én már fel se veszem, ha ezekről beszél. A politika és a zenei ízlés. De úgy gondolom, hogy ez nem olyan nagy probléma.2010. aug. 16. 18:34
1/3 anonim válasza:
pfffffffffffffffffffááááááááááúúúúúúúúűnemábäszdmegjááááááááááááááájjjjjjjjjj
2/3 anonim válasza:
1. DOUBLE FACEPALM!
2. Ne olvass annyi Danielle Steele-t!
3/3 anonim válasza:
Minden lány a jó partyt keresi.Azért még ne legyél ilyen szigorú önmagadhoz.Még 2 évig biztosan ne.
A politika csak négyévente változik,ezért legközelebb majd csak 2014 tavaszán érdemes vitatkozni róla.
A zenei ízlés pedig annyit se számít mint a leesett porszem.Csak a csitriknél van baromi nagy jelentősége.Mert ők még nem tudják másképp kifejezni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!