Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodom meg attól az embertől, aki közeledik hozzám?
#9 anyukám szart egész életembe rám, látta az egész család, hogy nem akarom. Tesóm is molesztált, mint sokan mások, de nem tett senki semmit, se anyám, aki nevetett rajta, se a tanárok. Hozzáteszem nem vagyunk cigányok, se miskolciak, borsodiak.
Viszont egész jól belelátsz a dologba, hogy a testem nem hazudik. Valóban egész életemben arra törekedtem, hogy kiegyensúlyozott legyek.
Értem! Ha családon belül molesztáltak többen is, akkor most lenne az ideje, hogy keress magadnak egy szakembert, aki segít ezt feldolgozni.
Amúgy ez volt a tippem a kérdésed alapján, hogy valaki molesztált, én nem gondoltam családon belülire, csak azt, hogy valaki gyerekkorodba molesztált.
Keress egy pszihoterapeutát.
Semmi koze a traumahoz. Sajnos en pontosan igy vagyok. De ha megvasaroltam valamit, mar az se kell, ahogy az enyem. Biztos nincs ez rendben, viszont zero trauma van emogott.
Sajnos nagy szerelmek is semmive foszlottak, amikor az illeto olvadozva nezett ram. Nem a testiseg taszit, dehogyis. De az a ferfi mintha hirtelen kiabrandito bugyuta idiotava valtozott volna. Utana ujra szerelmes lettem, miutan sikeresen kitertem a hoditas elol, es ujra csak sovaroghattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!