Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szülei nagyon gazdagok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szülei nagyon gazdagok, a párom nem dolgozik, csak a pénzeket szedi be. Egész nap azt csinál amit akar, gondtalan az élete. Én viszont alig erek ra, folyton dolgozok, és megőrit mikor folyton képeket küld hogy mit csinál. Ti hogy viselnetek?

Figyelt kérdés
mit csinalnatok?

2021. febr. 4. 13:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
több munka nagyobb felelősség. a pénzzel elégedett vagyok de sok a stressz is, és úgy irigylem azokat akiknek minden csak úgy az olukbe hullik. nem hibáztatom őt emiatt, de valamit változtatni kell, mert nem tudom ezt elfogadni.
2021. febr. 4. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem mondod meg neki, hogy ne küldjön napi szinten képeket? Vagy akkor küldj te is neki vissza egyet, ha tudsz meló közbe. Azt legalább látja, hogy te nem csak a lábad lógatod. Hosszú távon az ilyen szintbeli különbségek még nagyobb gondot fognak okozni, ha már ezt sem tudjátok kezelni/megbeszélni. Meg amúgy konkrétan mi zavar? Küld egy képet, megnézed és ennyi. Dolgozol tovább.
2021. febr. 4. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:
igen ez jó ötlet hogy válaszként én meg küldjek képet magamról 😂
2021. febr. 5. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!