Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy férfinak mindent meg kell oldani?
Párom lassan szakítani akar velem mert hogy nem vagyok férfi mert nem tudom megoldani neki a mandulaműtétét... ugyanis most le van tiltva a vírus miatt a műtétek.
Azzal jön hogy ha igazi férfi lennék megoldanám valahogy hogy végre legyen műtétje

Úristen, inkább örülj, hogy még idő előtt szabadulsz tőle.
Fussál ember, vissza ne nézz!

Amatőr!
Mond neki, hogy megoldod, egy magánklinikán. De a nyaralás árából.

Nyugodtan engedd el. És javasolj neki egy magánklinikát, párszázezerért kikapják neki, aztán viszlát.
De eszedbe se jusson állni neki. Nagylány, majd megoldja. :)

A barátnőd nem Rezovits Paula...?
De komolyan, ha ez igaz, miért gondolja ő azt, hogy te valami félisten vagy?
Az egyik tippem az - mivel ezt már láttam személyesen - hogy az apja ilyen ember volt és ezért várja ezt el minden férfitől. Egyik női rokomom ilyen, hogy a férfiakat agyonidealizálja - viszont nagyjából mindent (is) elvárt tőlük - mindezt azért, mert az apja ilyen volt, akinek tényleg nem volt lehetetlen, a társadalmi pozíciója, a pénze és a karakán stílusa miatt. A lányát pedig kifejezetten elkényeztette ilyen téren.
Úgyhogy én személy szerint erre tippelnék, illetve azt mondom, hogy a ti kapcsolatotok nem fog működni emiatt, ő másra vágyik, ahogyan te is másra. Mindketten megtaláljátok majd aki megfelelő, de ezek nem ti lesztek egymásnak, ahogy elnézem a kérdésed.

Mondd neki, hogy majd Dr. Genya megmuti ;)
36F incel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!