Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka az eltávolodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka az eltávolodásnak?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismertem meg egy egyedülálló anyát akivel a köztünk lévő távolság ellenére is nagyon elmélyültek az érzelmek.

Azonban, voltak köztünk viták az összeköltözést illetően. Én egyedül élek egy saját kis kertes házba, és szerettem volna ha pár hónap múlva hozzám költözik a gyermekével. Ő nem zárkózott el..inkább boldognak látszott.

Ahogy én az örömtől az elképzeléseimről, beszéltem neki, ő úgy változott egyre jobban, és végül bejelentette, hogy ez neki túl gyors és hogy szinte alig ismer...! Most időt kért, h tisztázza az érzéseit.

Mi lehet az ok? Van valaki más a képbe? Vagy túl gyors volt ez neki és tényleg összezavarodott?

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. febr. 3. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl gyors, 2 hónap nagyon rövid idő! Lehet hirtelen megörült neki, de aztán jobban belegondolt, hogy még idő kéne, míg jobban megismeritek egymást. És ez tök jogos.
2021. febr. 3. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Gyors volt. Van egy gyereke, akinek a folyamatosság érzését meg kell adni, nem dobálgathatja ide-oda. Ha ti 2 hónap múlva aztán szétmentek, akkor annak a gyerek látja a súlyos kárát. Még ti sem ismeritek egymást eléggé, a gyerekkel meg főleg, akinek meg kell szoknia.

Ha még csecsemő vagy nagyon kicsi, akkor is ezerszer jobban át kell gondolnia, hogy mibe megy bele valakivel, hisz gondoskodni kell róla.

Itt a gyerek a lényeg, az ő igényei és érzései az elsődlegesek.

2021. febr. 3. 11:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető. Akkor ha jól érzem bizonyosságot akar tőlem, hogy biztonságot jelenthetek nekik a jövőben..Akkor várok rá, csak megfordult a fejembe, hogy nem e valaki más váltotta ki ezt a fordulatot.
2021. febr. 3. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy valamire való anyának túl gyors: ő azért nem ugrálhat úgy, mint egy gyerektelen nő jó szakmával, aki bárhol találhat munkát. Nem tudom amúgy, milyen távolságban vagytok egymással, de egy barátom most költözik össze a barátnőjével az ország másik végéből: ott is el kell rendezni olyan dolgokat, hogy a csaj mégis hol fog dolgozni, meg hogy fel kell adnia az eddigi életét, kollégáit, stb., még ez is megfontolást igényel.

Itt pedig ott egy gyerek, akire tekintettel kell lenni: neki pl. full ismeretlen vagy. Ha kislány esetleg, akkor még neccesebb, mert azt is ki kell szűrni, nem akarnál-e rámozdulni, vagy ott vannak intimitási kérdések is (én elvált szülők lányaként nagyon nehezen viseltem egy új férfit az életteremben, apám új nőjét sokkal könnyebben elfogadtam). És akkor ott van az, hogy nemcsak a nőt viselné meg, ha esetleg mégsem működne köztetek, hanem a gyerek is sérülne az ide-oda cibálástól.

Persze, nyilván más is lehet a képben, ezt nem látjuk innen távolból, de valószínűbbnek tartom a felsorolt indokokat. És ha tényleg így van, igazából örülj is neki, mert ha összejöttök és akartok közös gyereket, akkor felelősségteljes anyja lesz.

2021. febr. 3. 12:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van. Volt szó közös gyermekekről.

Köszönöm a hozzászólásokat.

2021. febr. 3. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt vele is megbeszélhetnéd.

Egy kérdés az egész,hogy mitől bizonytalanodtál el?

2021. febr. 3. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Forditva kezdenem. Mivel te eleg szabad vagy, nem kotodsz senkihez, szerintem az lenne a gyorsabb es jarhato ut, ha te mennel hozzajuk. Eleinte ritkabban, majd kesobb tobb napra, hetre. Az, hogy komplett atcuccoltok a te hazadba, az mar ezek utani lepes kene legyen. Ha igy tesztek, akkor gyorsabban kialakul a bizalom is koztetek, meg a gyerek sem azt latja, hogy itt egy bacsi es holnaptol meg ott lakunk nala.
2021. febr. 3. 14:26
 8/8 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Igaza van a nônek, - ezt át kell mèg neki gondolnia, - túl gyors a Te rèszedrôl! Várnod kell! Minden jót!
2021. febr. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!