Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja valaki hogy "csak szólj és segítek bármiben" ha utána problémázik a munka miatt?

Figyelt kérdés
A barátom nem dolgozik, nekem meg most nagyon sokat kell mert az egyik kolléganőm felmondott. Saját könyvelő cégem van, négyen dolgoztunk együtt, de most hárman maradtunk, a munka viszont nem kevesebb. A barátomnak panaszkodtam kicsit egy nagyon kimerítő nap után. Mondta hogy szívesen segít bármiben, és pénzt sem kér érte. Megbeszéltük hogy egy héten 2 napot bejön és az "irattárban rendet tesz". Iratokat kell először cég, aztán pedig (keltezési dátum) év és hónap alapján szétszedni és dobozba pakolni. Ami pedig már nem kell (erre pontos szempontokat kapott) azokat ledarálni. Ma jött be először és mindennel baja van, folyton panaszkodik. Mondtam neki hogy ha nem akarja akkor nem kell csinálnia, erre jött hogy "de-de ő akarja", csak folyamatosan hátráltat és eltereli a figyelmem. Kezdem megérteni miért bocsájtották el fél éve. Szerintetek mit kéne tennem? 29N

2021. febr. 2. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

ezt csak kedvességből mondta, jóindulatból mert ő a társad a párod..

De valójában k**úrvára nincs hozzá semmi kedve.

2021. febr. 2. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez van, amikor társadalmi illemtan alapján nevelik az embereket, nem pedig úgy, hogy "mondd ki civilizált formában, ha valami nem tetszik, valamivel bajod van és húzd meg a határaidat MÁR AZ ELEJÉN."

Udvariasságból mondta. Meg egyébként is manapság egyre nagyobb divattá vált ez a felelőtlenül ígérgetünk mindenkinek, aztán amikor beváltaná a korábban tett ígéretedet, akkor már nem vagy sehol vagy nem úgy gondoltad vagy most nem alkalmas.

2021. febr. 2. 14:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Én azt gondoltam hogy 3 év után már tartunk ott hogy az álszentség már nem pálya, és ha nincs kedvünk/ nem tetszik megmondjuk a dolgot. Nem “kedveskedünk”
2021. febr. 2. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

De amúgy tényleg nem akarja? Mert elvégre bement segíteni és nem mondta azt, hogy jó, akkor hagyjuk, hanem erősködött, hogy csinálja.

Nem lehet, hogy csak életképtelen a munkához és emiatt többet árt, mint használ?

2021. febr. 2. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A) Csak udvariasságból mondta.

B) Valami menő és izgalmas feladatot képzelt el, nem ilyen 'ciki' feladatot. (Itt hozzátenném hogy voltam kisegítő irodában, és az aktapakolgatás volt az egyik kedvencem, de van aki utálja.)

2021. febr. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!