Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jutok idáig a kapcsolatai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jutok idáig a kapcsolataimban?

Figyelt kérdés

Apámmal nem volt jó a viszonyom, hiába voltam jótanuló lány, nem jártam szórakozni, utált engem, pedig nagyon hasonlitottunk egymásra, lehet pont saját magát utálta bennem.

Három hosszabb kapcsolatom volt , az elsö egy házasság , 15 éves .

Mindhárom kapcsolatom eldurvult , csúnyán végzödött , minél innább akartam megfelelni, a pasik annál dühösebben követelöztek és minél kedvesebb voltam annál inkább gyulöltek!

A férjem ki akart semmizni teljesen, csupáncsak mert ö az en munkam letagadta, csak ö dolgozott meg a pénzért. Nagyon féltékeny volt, habár csak anyukámmal tartottam kapcsolatot, úgy kezelt mint egy útszélit.

Második kapcsolatom azt se engedte , hogy utcára kimenjek, alig tudtam megszabadulni , örjöngö örultté vált , pedig egyetemet végzett férfi volt.

Harmadik végül egy átlagos asztalos , akit azért választottam mert békés, halkszavú csendes pasi volt, türelmes

Mikor ” birtokon belül” érezte magát , kezdödött az orditozás, zsarolás, manipulálás, féltékenykedés

Soha nem adtam okot féltékenykedésre, nem járok sehova, nincsenek barátaim.

Mégis szekirozni, kinozni akar, rámfogja hogy nem anyámmal mert pasival sms ezek.

Azon gondolkodtam, hogy apám gyulölete lángol fel ezekben a pasikban, vagy mi lehet az oka ezen konfliktusos kapcsolatoknak?

Pont pedagógiát végeztem és pszichológiát és mégsem értem , hogy lehet eljutni ide , a lehetö legjobb szándék és becsületesség mellett?

Nem arról van szó, hogy rosszul választok mert mások is mutattak be pasit , minden lehetöseget megragadtam, hogy ne válasszak rosszul és bövitsem a köreim, random válasszak. Néha hagytam magam választani. De mind rosszul végzödött, gyulölettel, rendörsegi feljelentésekkel

2021. febr. 1. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg áldozat típus vagy. Érdemes lenne egy pszichológussal kibogozni, mi is történik, mert nagyon kicsi az esély arra, hogy háromszor is szarba lépj.
2021. febr. 1. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

"pedig egyetemet végzett férfi volt"

Te pedig állítólag ped+pszicho szakon végeztél, ha jól értem, mégis olyan helyesírással és fogalmazással írsz, mint egy kisebbségi, nyolc általánossal.

Ezt nem rosszindulatból írom, csak azért, mert nekem furcsa, hogy ilyen kérdést teszel fel, miután pont ilyesmiket tanultál - ez sajnos egy elég "alap" és sokat tárgyalt probléma a pszichológiában, hogy gyerekkori traumák és rossz szülő-gyerek viszony miatt az ember hajlamos rossz párkapcsolatokba belemenni felnőttként, gázos alakokat "bevonzani", ismételgetni ugyanazokat a "hibákat" (nem a te hibád, nincs szó hibáztatásról).

2021. febr. 1. 22:42
 3/11 A kérdező kommentje:

Anyam azt mondta, és egyetértek, hogy nem nekem való a társkeresés és ezennel fel is adom

Nem találtam lelki békét ezekben a kapcsolatokban

2021. febr. 1. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:
2 es, te Einstein csajága röcsögéröl, mobilról irok, kulföldröl , emiatt hiányoznak ékezetek. Hosszú ékezetek, mint a hosszú ö. Nem magyarorszagon vettem a mobilt
2021. febr. 1. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet úgy értette a kérdező ezt a pszichológiát tanulást, hogy a pedagógián belül volt pár pszichológiás órája.

Ha simán pszichológiát tanult volna, akkor valszeg felismerné a mintáiból a borderline szindróma vonásokat, de ezt csak egy terapeuta tudná pontosan belőni, bármi lehet.

2021. febr. 2. 01:00
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
A leírás alapján nem csak egyszerűen áldozattípus vagy, hanem egy kapcsolaton belül nehezen elviselhető személyiségnek tűnsz, ha ilyeneket gondolsz általában a világról. Ezt értelmes ember nem bírja elviselni hosszabb távon, tehát helyes, ha nem terheled személyeddel a többieket.
2021. febr. 2. 05:29
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Távozásoddal betöltöd azt az űrt, amit jelenléteddel okozol:)
2021. febr. 2. 05:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is 3x beválasztani a tutiba... az már nem véletlen. Szerintem is van benned egy minta, ami generálja, hogy ezeket a férfiakat vonzod. Ha meg akarsz ettől szabadulni, akkor pszichológus.
2021. febr. 2. 07:00
 9/11 anonim ***** válasza:

4: akkor bocs, mobilról én se szeretek hosszabb szövegeket írni.

Amúgy igen, pszichológia. Ha volt valami trauma vagy nehézség az életedben, tudat alatt folyamatosan azt próbálod megoldani. Emiatt "bevonzod" azokat a helyzeteket/személyeket, amelyek jelképezik vagy ismétlik a problémát. Amíg nem tudtad magadban rendezni a problémát, egészen addig ismétlődni fognak ezek a helyzetek. Szakember segíthet.

2021. febr. 2. 10:38
 10/11 MolotovPunk ***** válasza:
Háromszor is beleléptél a (rossz kapcsolatba.)Itt azért úgy érzem talán te is picit hibás lehettél.Volt egyáltalán időszak,míg egy szakítás után rövid,vagy hosszabb ideig egyedülálló nő voltál?Önismereti idő volt?Mert ha nem és esetleg kapcsolatból kapcsolatba menekültél,lehet az is lehetett később a gond,hogy ilyen féltékeny kisajátító férfiakat fogtál ki.
2021. febr. 3. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!