Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szünetet tart és most nem tudom hogy jó ötlet lenne ha el mennék hozzá vagy sem?

Ha szünetet tartotok akkor nyilván nem,de én sosem tartottam egészségesnek azt a kapcsolatot,ha szünetet tartanak.
Tapasztalat: Exemmel sokat tartottunk szünetet,de szerintem valójában csak azért,hogy próbáljuk menteni a menthetetlent és addig se veszekedjünk.Ringattuk magunkat,hogy attól majd lenyugszunk,kell egy kis tér.Ez egy olyan kapcsolat volt,aminél az első része 8hónapig tartott,aztán 3hét után újra összejöttünk és még rosszabb lett.összesen két évig húzódott,míg meg nem utáltuk egymást.
Mostani párommal lassan 2 éve együtt vagyok és sosem volt akkora veszekedés,ami szünetre kényszerített volna,mert mindig meg tudjuk beszélni és fejlődik,épül a kapcsolat a régebbivel ellentétben.
20/L

A szünet olyan, mintha ketten néznétek közösen egy döglött galambot és azt találgatnátok, hogy mennyi idő múlva fog feléledni.
Szünetet szeretnék = szakítani akarok, mert nem működik, de nincs elég akaratom az elhatározáshoz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!