Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi sztorit joggal veszem verbális bántalmazásnak?
Konkrétan a kinézetemre kapok gyakran kritikát a csajomtól. Zavarja a szemem színe, hogy magas vagyok, elmondta hogy egyáltalán nem vagyok az esete. Bókot sosem kapok, azt ne is várjak tőle, mert nem tud szépeket mondani másoknak - ezt is ő mondta.
Most én vagyok túl érzékeny vagy ez okkal bántó, hogy a kinézetem folyamatos kritika tárgya?
Hiába hagyod ott, a következő is ilyen lesz, mert nyilván ezt igényled, ha együtt vagy vele és az energiáidat lelépés helyett a gyakorin való önigazolásra használod.
Mi tetszett meg benne? Gondolom megvolt a stílusa akkor is, amikor ismerkedtetek.
A kapcsolatod csak tünet, az okot kellene megtalálni, hogy miért akarsz áldozat lenni, aztán azt kidolgozni magadból.
Ebben nagy igazság van. Olvastam a bántalmazó kapcsolatok dinamikájáról és az áldozattá válás mentális alapjairól. Bizonyára össze kellene magamat kaparni az önbizalmam terén és jobban elfogadni azt, aki vagyok. Ha így lenne, tuti nem tűrném el a törtènteket.
Szia!
"Bizonyára össze kellene magamat kaparni az önbizalmam terén..."
Ez lesz a jó irány!
Csak néha embertelenül nehéz tud lenni...tudom...
Van, hogy nem is megy egyedül...
De ne add fel!
Ha úgy érzed, hogy segítség kellene, tudd, hogy létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!