Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20kg sulyfelesleg zavar titeket ferfiak egy non?
Nekem nincs gondom az életben. Nem vagyok sem kövér, sem csúnya, családom van, állataim is, ha ez fontos. De látom a környezetemben azokat a pasikat akik attól szenvednek, hogy a vékony, szép barátnőjük/feleségük mit művel velük, hogy csalja meg őket, vagy milyen brutális válást, gyermekelhelyezési pert nyomnak le. Egytől egyig az a közös bennük, hogy a hercegnőt választották. Hogy a közös pont valójában annyi volt, hogy a csaj jól néz ki, és beleláttak minden szépet és jót. Ezt hívják vágyteljesítő gondolkodásnak.
Egy szóval sem mondtam, hogy minden szép, vékony nő egy hisztis pitsa. De ha valakinek ennyi az elvárása az életben, az csalódni fog. És sok ilyet láttam már életem során. Nagyon sokat. Mindkét nemnél. Aki nem tud a külső mögé nézni, az nem is érdemel mást, csak tapasztalatot.
Amúgy azért fölösleges ez a kérdés, mert mindenkinek más tetszik.
Nekem hasonló alkatom van, mint a linkelt kép, csak edzek, meg amúgy mindig is sportoltam, szóval azért feszesebb vagyok.
De engem még nem utasított vissza senki, az első exem egy kifejezetten kigyúrt alkat volt, a második, akivel 7 évig voltam, ő átlag férfi alkat, aki se nem dagi, se nem csontkollekció és imádta a testem.
Nincsen azzal semmi gond, hogy különbözőek vagyunk, különböző igényekkel.
Csak engem meglep, hogy élből mindenki ravagja kilók alapján, hogy na nemár, soha nem kéne ilyen nő, amikor a tapasztalat azt mutatja, hogy igenis elkelnek az ilyen nők is. :D
Egy ideje ismerkedem, 3 férfival volt randim, mind szeretett volna folytatást, de szerintem nem passzoltunk, így én zártam le az ismerkedést. És nem, egyik sem volt sem csúnya, sem dagadt pasi. 🤷🏽♀️
Ahogy sok kövér, bányarém nő is ugyanúgy válik, csalfa, stb, semmi sem bizonyítja hogy a szép nők házassága sikertelenebb. Sőt hány ilyet olvasunk itt”meghízott, nem tetszik, szakítsak?”
Nem csak a külső a fontos, de te sem jönnél össze átlag alatti pasival, legalábbis ha nem ismered előtte, csak odamegy meghívni egy italra...
Utolsó: senki nem mondta hogy nincs ilyen, van aki teljesen jó csávó de a 140 kg-os bálnákra bukik.💁🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!