Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratomhoz miert nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratomhoz miert nem lehet szolni valamit ha eszik? Mindig aztmondja hogy jajj ne szoljak hozza mert eszik hat mondom fuuuu hozzam lehez szolni kaja kozben.

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Én sem szeretem! Kajával a szájban nem illik beszélni, 2 falat között meg ne kelljen már szünetet tartani ha nem életbevágóan fontos!
2021. jan. 27. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

"Kajával a szájban nem illik beszélni, 2 falat között meg ne kelljen már szünetet tartani ha nem életbevágóan fontos!"

Ezért mondja azt az etikett, hogy nem zaválunk, hanem kis falatokat eszünk, és így ha megszólítanak az asztalnál, akkor tudunk válaszolni

Persze a magyar kultúra része, hogy mindenki teli pofával zabál, így aztán nincs is beszélgetés. Meg is lepődnek mindig a külföldi kollégák, hogy nálunk egy csomó emberrel nem lehet étkezés közben beszélni. Mindig mondom nekik, hogy itt ez a kulúra :)

2021. jan. 27. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Ne baszogassá' ha eszek asszony, mert bokánharaplak.
2021. jan. 27. 15:55
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
13: jah, meg egyébként is az asszony mióta eszik a férfiakkal egy asztalnál, kaja közben a konyhában sürgőlődik, hogy frissen, melegen jöjjön a következő fogás is :)
2021. jan. 27. 15:57
 15/18 FoxtrotLidérc ***** válasza:
93%
Kérem a vörös vihart, de a magam részéről szeretek nyugodtan végigenni egy menüt. Nem szeretem én sem ha evés közben kötelező beszélgetni, vagy uram bocsá' egy valag elvégzendő feladatot egyeztetni. Arra meg, ha valaki evés közben próbál "ugráltatni", különösen háklis vagyok. Én is hagyom a másikat nyugodtan eszegetni, elvárom az irányomba ugyanezt.
2021. jan. 27. 16:21
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Más kérdéseknél meg mindenki együtt akar zabbantani, mert akkor beszélgetnek.

Dagadt a pasid, aki morog, ha nem zabálhat?

2021. jan. 27. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a magyar kultúra része, hanem az van, hogy kb. az utolsó pillanatra hagyjuk sokan a kaját, amikor már rohadt éhesek vagyunk, mert nincs időnk erre, de amikor oda kerülünk, akkor be akarjuk tolni. Ha bent van már a fele, akkor megállhatunk beszélgetni.
2021. jan. 27. 19:47
 18/18 anonim ***** válasza:
8as, teljesen igaz, én is ilyen vagyok. Tudod van az a reklám is, ki vagy ha éhes vagy... :D
2021. jan. 28. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!