Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális ha gyűlölöm máskor szeretem a páromat?

Figyelt kérdés

Lassan a 3. éve vagyunk együtt.

Hozzáteszem első nagy szerelem mindkettőnk részéről.

Sok mindent történt a kapcsolatunkban. Megcsalt, hazudozott.

Sokat veszekszünk, minden apróságon.

Eddig 2x történt olyan dolog hogy a vita hevében már a nyakamat szorongatta. (Tudom ez nem normalis)

Sokszor illet bántó szavakkal amik nekem rosszul esnek.

Kb naponta van olyan érzésem hogy gyűlölöm, undorodok tőle, legszivesebben szakítanék és ehhez hasonlók. Utána mintha mi sem történt volna És mintha 180fokos fordulatot vennék újra szeretem és bármit megtennék érte.

Szerintetek mi lenne a helyes megoldás erre a problémára? 23/l

2021. jan. 27. 00:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
mentális betegséged van, keress egy szakembert... " ez mitől van" beteg vagy attól!
2021. jan. 27. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az normális, hogy gyűlölöd, az viszont nem normális, hogy szereted.
2021. jan. 27. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!