Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom?

Tudjátok én azt nem értettem, hogy ha valakinek a másikkal nem jó. akkor miért görcsölnek, szenvednek egymással, úgy se lesz jó soha.
Tudomásul kéne venni tudni, hogy nem jó mindenkinek mindenkinek és ha valakivel ennyire nincs összhang, azzal nem szabad szenvedni. Abszolút felhőtlenül szeretkezni csak kellő érzéki-intelligenciával lehet. Ha az egyik fél ennyire nem érzi a másikat, az halott ügy. Tovább kell lépni, akár lányról, akár pasiról van szó.
Mert ahogy a lányok panaszkodnak, hogy nem jó a nyalás a dugás meg pláne nem az, hát teljesen igazuk van.
Szóval én sosem szenvedtem egy lánnyal, akivel nem volt jó.
És higgyétek el, van nem kevés olyan lány, akivel elkezdődik az egész kőkeményre feláll, majd megfogja-bekapja és x perc múlva lelankadsz tőle. Miért, mert brutál érzéketlenül és szarul csinálja. A lányok meg a béna pasiktól nem áznak el. És ha ez igy van, annak a kapcsolatnak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!