Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsúnyultam 1.5 év alatt, ezért elhagyhat a párom?
1.5 éve jöttünk össze a párommal, és kb összejövetelünk után nem sokkal kiderült egy betegség nálam, aminek hatására mára már 44 kiló vagyok, a hajam fele kihullott, szinte kopeszodom, a szemem alatt hatalmas karikák vannak, állandóan herpeszem van nem csak a számon az orromon is, mert az immunrendszerem küzd, hatalmas gyulladt pattanásokkal vagyok tele. a fogaim is romlásnak indultak.
Minden megteszek azért, hogy ne amortizálódjak le. Edzek, figyelek arra hogy eleget egyek, hogy ne fogyjak tovább, voltam hajgyógyásznál, használom a kencéit, amiket felirt, de persze semmit nem hatnak, kozmetikushoz és fogászatra is járok, de úgy érzem szélmalomharc. Rengeteg energiát teszek a külsőmbe, mégis egyre szörnyebb a látvány.
Tudom tudom...ha szeret, nem hagy el...de tudom h a férfiaknak igenis fontos a külső, én meg nem csak "csúnya" lettem hanem állandóan fáradt, aluszékony, gátlásos, szégyellős, komplexusos, frusztált ezek miatt.
Teljesen eltünt az a vidám, energikus, magabiztos, szexi nő aki voltam. Rettegek hogy elhagy....
Jó azért 11es te se vagy különb
Ezzel az írási stílussal
Mindenkinek lehet véleménye
Valakinek ez valakinek az
Ne haragudj, de leírnád(akár privátban), hogy mi a betegséged? Nekem is van egy hasonló, bár valószínűleg nem ugyanez.
Azt mi innen nem tudhatjuk, hogy elhagyhat-e a párod, de én őszintén remélem, hogy nem. Látszik, hogy nagyon erős vagy, és mindent megteszel magadért. Ha másfél éve vagytok együtt és utána kezdődött a betegséged, , akkor még nem kezelhetnek olyan régóta, tehát a "persze, nem hatnak" helyett mondjuk inkább, hogy MÉG nem hatnak. Lehet, hogy eddig romlott a helyzet, de bármikor megállhat és elindulhat a javulás. Persze ez attól is függ, mi a betegséged. Ne add fel! Ha a párod kitart melletted a nehéz időkben, az csak megerősíti a kapcsolatot. Ha meg nem...nos, akkor talán nem is kár érte.
#17: nekem is autoimmun betegségem van, pikkelysömör. Az orvosok szteroidos kence-ficét írtak fel, ami eltüntetni, de amint abbahagyom a használatát, sokkal rondábban visszajön. Továbbá hosszútávon a májat is megviseli.
Sok utánajárás után találtam jó diétát és kenőcsöt, ami természetes és nincs a fenti mellékhatása. Ezért írtam, hogy keressél alternatív gyógymódokat. Érdemes olyan forumokat olvasni, ahol az adott betegségben szenvedők jelen vannak.
Nekem is autoimmun és írtál olyan tüneteket, ami nekem is van, azért kérdeztem. De megértem, ha nem akarod elárulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!