Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mi váltja ki belőlete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi váltja ki belőletek ezt a viselkedést?Létezik, hogy a pasi gátlásos lesz szex téren? (lent ki fejtem)

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt a szerelmemmel.Imádtuk egymást, ezelőtt soha nem volt ilyen élettel teli kapcsolatom. Rengeteg figyelmet kaptam. Annyira ragaszkodott,hogy volt időszak amikor szinte nem engedett sehova mert mindig félt hogy más pasi meg néz. Le mondtam a kondi teremről, táncról, szépészeti dolgokról hogy ne érezze magát rosszul. Mikor megismerkedtünk eleve úgy ismert meg, hogy úgymond dekoratív vagyok. Imádta hogy házias vagyok, ahogy a pénzzel bánok, mindent együtt csináltunk. Kétszer kérte meg a kezem de mivel nem arra törekedett hogy közös otthonunk legyen ezért vissza utasítottam hátha észhez tér, hogy ne a hülyeségre, hobbikra költse a pénzt hanem egy közös otthonra. Nekem meg van az anyagi hátterem, saját lakás. Viszont nem vagyok hajlandó pasi alá tenni egy házat úgy, hogy ő nem tesz bele semmit. Fel ajánlottam vegyünk közös házat, én eladom a saját lakásom, meg van tőkém is de nem erre törekedett. Ő nem egy túl jóképű férfi, sokat is hizott az utóbbi időben, sok nő mondta hogy úristen hogy néz ez ki nekem tuti nem kellene keressek már jobb pasit. De én nagyon szeretem még mindig hiába van le pukkanva testileg. Viszont ő nagyon megváltozott. Régen szinte minden nap szexeltünk, folyton rám mászott. Aztán egy ideje merevedési problémái lettek és azóta kerülte az együtt létet de ugyanugy szeretgetett, ölelt, csókolt mint azelőtt csak a szex már nem ment. És most haza költözött a szüleihez. Teljesen idegenként viselkedik velem. Mintha rám haragudna. Be zárkózott. Az édesanyja panaszkodott hogy folyton a szobájában van, senkivel sem akar beszélgetni. Mi lett ezzel az emberrel nem értem. Én rajongtam érte még úgy is hogy el torzult, mivel én azt szerettem meg amilyen lelki törődést kaptam tőle. Sok férfit utasítottam vissza miatta, akik tip top jóképű pasik voltak. És ő semmit nem értékel. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi vezet odáig hogy egy férfi teljesen kifordul magából és át változik? Mi játszódik le a fejében vajon most. Annyira el zárkózott, hogy rá se ismerek. Elmondása szerint még mindig szeret, neki legszebb vagyok mai napig de nem mondja el mi történt igazából. Én meg tanácstalan vagyok. Ha egy pasi nem bír egy szexuálisan túl fűtött nővel annak komoly oka lehet. Talán már fél tőlem mert igénylem a sok szexet?

2021. jan. 23. 09:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy bármennyire is törődtél vele, szeretted egy ilyen történés kedvét tudja szegni. Ha nem szeretnél rá várni, hogy helyre jön az a Te döntésed de szinte biztos vagyok amint elül a por és ráeszmél élete végéig bánni fogja.
2021. jan. 23. 20:03
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segítetek megérteni ezt az egészet. Aranyosak vagytok. Ebből a szemszögből még nem néztem a dolgot. Nem gondoltam volna hogy egy pasit zavar ha jobban tud szeretni egy nő mint ő saját maga. Akkor viszont le kell állnom azzal hogy vissza szerzem. Sajnos borzalmasan ki mutatom az érzéseimet, nagyon szenvedélyes vagyok. Elég nehéz ezt vissza fogni. Kinlódok is miatta. Nem tudok mást tenni csak várok most egy ideig. Aztán remélem helyre rázódik, bár nem azt sugallja. Ez már pár hete tart...
2021. jan. 23. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!