Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Rosszul csinálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Rosszul csinálok valamit? Rettenetesen bánt.

Figyelt kérdés

Mindig fiús voltam, egész életemben, ezért azokra a tulajdonságaimra voltam büszke, mint a férfiak.

Okos voltam, tehetséges, szorgalmas, kitartó, határozott, ambiciózus stb. Többedik párkapcsolatomban vagyok benne, mindig egyetemet végzett/egyetemre járó, intelligens, értelmiségi srácokról beszélünk és mindegyik kapcsolatom aránylag jól működik, csak általában nekem lesz egy idő után elegem abból, hogy a párjaim nem úgy látnak, mint én magamat.

Nem büszkék a sikereimre, mindegyikük a külsőmet dicséri, meg a kedvességemet, meg, hogy törődő és empatikus vagyok. Zavarja őket, ha mondjuk olyan munkát akarok elvállalni, ahol sokat kéne túlórázni. Nem értik meg, ha ideges vagyok a munkám miatt stb.

Engem ez azért zavar, mert szerintem nem vagyok empatikus (csak úgy csinálok), nem vagyok csinos (nem sminkelek, rágom a körmöm, szemüveges vagyok, nem öltözök csinosan, hanem sportosan, ami épp szembejön), nem vagyok törődő, (még csak gyesen sem akarok 6 hónapnál tovább maradni), ráadásul aspergeres is vagyok.

Ha ezek a legjobb tulajdonságaim szerintük, akkor ennyire nem számít, hogy amúgy mit értem el? Senkit nem érdekel, hogy informatikus vagyok, hogy ezen kívül van egy másik diplomám, hogy három nyelven beszélek (+magyar), hogy 28 éves koromra összeszedtem az önerőt egy budapesti lakáshoz (4 szobás óbudai)?

Ami számít, hogy kedves vagyok, szép, meg aranyos, meg törődő. És pont, amire én büszke vagyok, azt elviselik, amiben meg úgy érzem, hogy mindig le voltam maradva a többiekhez képest, azt dicsérik agyon.

Más is érez így? Nem tudom mit csináljak, hogy ne zavarjon :(

2021. jan. 21. 17:52
1 2
 11/12 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Nem kell aggódnod, nagyon is nőies vagy. Legalábbis az "ahol nincs probléma ott majd csinálok", "találd ki gondolatolvasással mi bajom van" és az "értelmetlen dolgokon hisztizés" női skilleket már kimaxoltad.
2021. jan. 22. 08:35
 12/12 anonim ***** válasza:

A fickót be kell tanítanod, hogy olyan formában bókoljon Neked, ahogy azt hallani akarod! Mondjuk ennyi erővel máskor is azt mondhatná, amit hallani akarsz, de akkor meg ugye nem őszinte és nem mondja ki, mit gondol valójában, szóval azt is megszívná. í

A helyedben örülnék, hogy a legnagyobb baj az vele, hogy empatikusnak meg kedvesnek mond, mikor szerinted nem vagy az.

2021. jan. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!