Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűség döntés kérdése ?
Egyetértetek azzal a nézettel,hogy a hűség döntés kérdése ?
Minden a fejben dől el?
Aki pedig azzal jön, hogy a szívnek nem lehet parancsolni és szakít,az miért próbálkozik visszajönni, illetve visszakérni magát ahhoz,akit nagy mellénnyel elhagyott ?

Köszönöm az összes válaszolónak, nagyon jól elemezve írtátok le a véleményt.
Értelmes és kedves emberek vagytok, már ezért is érdemes volt kiírni a kérdést.
A történet lényege,a jobb megértés miatt.
Két éve éltem a párommal,közös lakásban.Neki olyan a munkája,hogy névkitűzőt kellett hordani a munkája miatt, és ez alapján az egyik idősebb vevője a Facén ráírt. Ott kezdtek el beszélgetni és állítólag kölcsönös volt a vonzalom. A párom elmondása szerint örömmel vette, ha ez a férfi ment vásárolni, mosolygott rá, és többször beszéltek is . Mikor nekem elmondta, és szakított, már meg volt beszélve egy találkozó a férfivel,de nekem azt mondta, azért megy el találkozni, hogy szóban megmondja,kit választ és végre ő is biztos legyen abban, hogy a férfivel elkezdheti.Mert egészen az utolsó percig nem volt benne biztos, de azért velem szakított..
Kb négy órán át volt távol és úgy jött vissza, mint aki a mennyekből jött...

#22: Az a szomorú, hogy tele van a világ ilyen nőkkel és sajnos - a férfiakkal ellentétben, akik egyszerűbb gondolkodásúak - ezek még el is hiszik ezeket a nagy szerelmeket, még hisznek is a tündérmesékben...
Egyértelműen tudatosan megfontolt módon felvette ismerősnek, beszélgetett vele (alapszabály, hogy idegen ellenkezőneműekkel nem beszélgetünk, ha komolyan vesszük a párkapcsolatunkat). Amikor egy nő idegen ellenkezőneműekkel szóba áll, az azt jelzi a férfinak, hogy kapható, van esélye. Ha még a flörtjeit is pozitívan fogadja, akkor pedig zöld jelzés és startpisztoly.
Az idősebb férfi meg egyértelműen dugni akart csak vagy szeretői viszonyt és bepánikolt, hogy a csaj képes volt szakítani miatta a fix pasijával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!