Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogyott a tiszta kanál, ez akkora probléma?
Ma reggel az utolso tiszta kanalat en vettem hasznalatba, a tobbi piszkosan a mosogatogepben van. Felesegem elkezdett emiatt balhezni velem hogy mar ezerszer elmondta hogy ne tegyem mosogatoba az utolso piszkosakat... mintha nem ugyanolyan mozdulatnlenne onnan kivenni es elmosogatni mintha a mosogatoban lenne...
ez mennyire nem normalis mar?
99% ban en mosogatok amugy
En mosogatok 99% ban mar
Elmondtam.
Nem nekem vannak problemaim hanem neki...
Szerintem mindenki ismeri a házisàrkany sztereotipiat. Pont ràillik. Tudjatok az “asszony miatt iszom”
Nem egyebkent nem iszom, iszonyuan rendes ember vagyok es ranott a fejemre. Igazi hàrpia.

Hat igazából nektek nem ezek a problémáitok. Vannak sokkal sokkal nagyobbak. De, ez hozzá tartozik a kanál dolog is mellé. Mindenbe bele lehet kötni.
De ha ennyire szar együtt miért nem váltok el??????

És mi tart vissza, hogy elhagyd?
A váláshoz elég egy ember is, csak szólok - a gyerek pedig nem indok.

Nem biztos,hogy értem az utolsó választ.
Azért kérdeztem,mert ha valami komoly, súlyos,akkor a felvetésed sem érthető,hiszen tisztában vagy az alap problémával.Mégis mintha duzzognál,mert a fejedre nőtt és nem annyira tetszik az amúgy önként vállalt szereped.
Vagy a másik lehetőség,az ilyen típusú asszonykáknál ,hogy kb laktóz érzékeny,"azt azé" nem talál állást,nem csinál otthon semmit stb ... mert az évek alatt rájött,hogy mennyi mindent rá lehet fogni a "betegségre"
Persze,van az a lehetőség is,hogy kevés információból nem átlátható a helyzeted. Nekem meg ahogy elolvastam,amiket leírtál egy ismerős házaspár jutott eszembe...
Rengeteg ilyen házaspàr van sajnos.
Es sajnos sok olyan is ahol a fèrj a baromàllat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!