Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felek az egyedullettol. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek az egyedullettol. Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Van egy baratom 3 honapja, de tavkapcsolatban, s igazan meg se tudtam ismerni, csak neha neha talalkozgatunk.

Viszont nem tudom eldonteni, h erzek erte valamit v azert nem hagyom el, mert felek egyedul lenni. Na meg h o szeret, es sajnalnam is. Meg tartok hozza.

Itt most van valaki, aki meg szeretne ismerni.

De nagyon ossze vagyok zavarodva, es nem tudom mit tegyek.

Lehet az egesz csak amiatt is, mert felek egyedul lenni?

Sokan mondjak, h ha en nem kapok magamnak valakit, akkor ki?De megis...azt sem tudom eldonteni, h ebbe a tavkapcsiba azert ugrottam bele, mert azelott veget ert egy par eves kapcsolatom, s feltem egyedul lenni?

Egyedul nem szeretek lenni, szuksegem van valakire mellettem...legalabbis en mindig ugy erzem.

Mit tegyek??

2008. dec. 2. 09:50
 1/5 Srapnel ***** válasza:
Tőlük függetlenül is meg kell tanulnod egyedül is boldogulni és jól érezni magad. Máskülönben nem tudod majd biztosan azt, hogy csak a kapcsolat miatt, vagy tényleg a másikat akarod.
2008. dec. 2. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Aranyszabály, egy életre jegyezd meg:

Sajnálatból senkivel nem maradunk együtt!

Egyébként a helyedben vigyáznék, attól,hogy valaki meg akar ismerni, még nem biztos, hogy járni is akar veled, szóval én azt tanácsolom, hogy járatlanért járt utat el ne hagyj.

2008. dec. 2. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen mentalitással tényleg könnyen kifoghat magának az ember rossz partnereket, ezért jó lenne, ha felül tudnál kerekedni ezen az egyedülléttől való félelemeden.

Kezdhetnéd például azzal, hogy egy kicsit magadba nézel, és megpróbálod kideríteni, mi minden is érdekel téged, mi mindennel szeretsz foglalkozni, mi mindent szeretsz csinálni... Magyarán, ha abszolút szabadidőd van, amikor semmiféle kötelezettség nem köt sehova és abszolút azt csinálhatsz, amit csak te szeretnél, akkor mit csinálsz, mihez kezdesz ezzel az idővel? Olvasol? Sétálsz? Takarítasz? Festesz? Varrsz? Dolgozol? Sportolsz? Stb. ... Mindenkinek megvannak a maga kedvenc elfoglaltságai, így kétségkívül neked is.

Ez pedig azért fontos, mert ha vannak ilyen kedvelt időtöltéseid, akkor az egyedüllét máris nem olyan riasztó, hanem egyre inkább örvendetes annyiból, hogy több időt szánhatsz a kedvenc ténykedéseidre és kevesebbet az egyedülléten való rágódásra. Ha pedig már egyre kevésbé görcsölsz és egyre kevésbé idegeskedsz, akkor egyre könnyebben is szerezhetsz új ismerősöket, barátokat - és társat is.

A lényeg az, hogy meg tudd szokni azt is, ha magadban vagy, mert ha ez sikerül, akkor már nem fogsz félni az egyedülléttől, nem fogsz az első szembejövő pasi karjaiba omlani csak azért, hogy ne legyél egyedül (és így egyben jó eséllyel óriási baklövést elkövetni), hanem meglesz hozzá a kellő lelki nyugalmad és higgadtságod, hogy megfontoltan mérlegelve olyasvalakit választhass, akiben aztán valóban nem is kell csalódnod.

2008. dec. 2. 12:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Eddig eljutoittam, hlefoglalom az idom, meg tudom mit szeretek, karrier stb.

De este v neha v most is jonnek az unnepek s egyedul vagyok...s ilyenkor jon elo igazan...s sajnos nem ugy van h akkor jon valaki, amikor en a legjobban szeretnem.

S ez ijeszt meg. h mi van ha egy jooo ideig nem jon senki?

mind csinalhatom a dolgaim, ugyis egyedul lennek,

2008. dec. 2. 12:52
 5/5 Srapnel ***** válasza:
Családod sincs? Mert a karácsony inkább családi ünnep, nem páros.
2008. dec. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!