Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene bajom van?
Attól félek meg fogok őrülni, mert sokszor van olyan érzésem, hogy a párom nem is létezik, csak én találom ki. Mindennél jobban szeretem, de félek, hogyha ez kiderül vagy érzi rajtam, az tönkretenné a kapcsolatunkat. Nem mellesleg nekem is borzalmas érzés, fogalmam sincs hogyan lehetne felülkerekedni ezen. Már gyermekkorom óta vannak ilyen bevillanásaim, hogy pl. a szüleim sem léteznek és teljesen egyedül vagyok. Járt már valaki hasonló cipőben?
Az biztos, hogy velem van a baj és nem a társaságommal.

Egyik exem is ezzel jött még mikor csak ismerkedtünk, hogy én biztosan nem létezem és csak ő talál ki.
Hát, mondjuk igaz-ami-igaz sokszor mondják, "hogyha nem lennél, ki kellene találni!" de ez csak amolyan vicces vagy ritkábban sértő megnyilvánulás tőlük.
De ha a szüleid is annak gondolod... Az már baj. Bár őrült nem vagy, mert akkor kétséged nem lenne afelől, hogy léteznek, az őrültnek az őrület a realitás.

Kicsit deperszonalizacionak tunik, de biztos ennek is van neve. Meg kenyszergondolatok is keretlenul tudnak gyotorni, pl valakiben a mi lenne ha... megolnem, bantanam, stb...
Szerintem erre gyogyszer is van, ami enyhiti.
A legrosszabb most a jarvany miatt, de allami biztositasra is szakember felmerhet, es ha javasolhat gyogyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!