Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány azt mondja maradju...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja maradjunk barátok, majd később meglátjuk mi lesz mit jelent?

Figyelt kérdés
Legfőkepp csajok irjanak,vagy akik vannak ilyen szituban....ugy 5 honapon at voltunk együtt a kapcsolatban...es megbantottam,annyira hogy ezt mondta : kiööltem belőle minden szikrát,szerelmes volt belem,de mar csak baratkent szeret...elvette a harag es a düh a érzését...ebből meg lehet valami??? én 22 ő 24 eves...mind2 volt sok csalodas a kapcsolatban...
2010. aug. 14. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira haragudna rád, barátként sem becsülne.
2010. aug. 14. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:
azt mondta hagyjam élni,hagyjam hogy jelentkezzen...hát jelentekezett nekem 2 napjára....
2010. aug. 14. 20:37
 3/7 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy aggodik értem,és hogy hiányzom neki.de ugy tekint rám mint barátra...
2010. aug. 14. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm ugyan ezt mondta, hogy majd meglátjuk mi lesz és 2 hétre rá összejöttünk. :D

17/L és 20/F

2010. aug. 14. 20:41
 5/7 anonim válasza:
Szerintem szüksége van egy kis "pihenőre"...
2010. aug. 14. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
szüksége van egy kis pihenőre????? de hisz szakitottunk,azt mondta hogy ugy szeret mint egy barátot...egykor nagyon szerelmes volt belém.de ennek vége..kifolytotam belőle a szikrát, azt mondta elmegy külföldre,,ki a tengeren tulra...es ha vissz ajön,akkor talan talalkozhatunk,mivel jelentkezni fog...azt mondta..szoval nem tudom ...
2010. aug. 14. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:

El kell mondjam neked: Le kell sza.rnod. Éreztesd azt vele, hogy te csak jól jártál. Tapasztalt vagyok ilyen téren. előző évben 6 barátnőből (vagyis 5 mert a mostanival már 8 hónapja együtt vagyok) 3 bánta meg hogy szakított velem.

1. miután szakított, 2 perc kiakadás, ezt követte egy normális baráti beszélgetés. Így elkezdett közeledni, és én is. Itt rontottam el, másnap meggondolta magát.

2. szakított. Vagyis szünetet akart tartani (ez ilyen időhúzás a vég előtt) én megmondtam neki hogy ez szakítás. Vigasztalni próbált, megtagadtam. Utána szimplán lesz.artam, habár voltak még felé érzelmeim, de valahogy sikerült elnyomni teljesen. 3 napra rá elkezdett 3 napig rólam álmodni, és amikor találkoztam az egyik exemmel féltékenységi roham tört rá.

3. Az az exem, akivel találkoztam akart velem találkozni. Szakított, és én is szakítani akartam már, de sz.ar érzés ha megbántasz valakit. 3 napra rá felhívott, hogy megbánta, mivel megvoltam békélve a szituációval, mert én se akartam már többet. Nem is írtam rá, meg semmi. Visszautasítottam, és még fél évig próbált közeledni, meg voltak pánikrohamai az utána lévő barátnőm miatt.

Meg kell tanulni lesz.arni az ilyen dolgot. Jót tesz. Nem pazarlod feleslegesen az idődet a depresszióra, nem szenvedsz annyit, és még esélyed is van visszakapni a lányt. De ha úgy áll a helyzet, hogy visszakaphatod, tagadd meg először. Nekem is az volt a gond, hogy túl gyorsan belementem.

2010. aug. 15. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!