Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan férfival/n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan férfival/nővel akinek van egy kisgyermeke?

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 19:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
aki azt mondta igen, sosem érezné magát másodrendűnek? az nem rossz?
2010. aug. 14. 19:57
 12/23 anonim ***** válasza:

Miért ne? Van egy 34 éves nő akit nem olyan rég ismertem meg

van 3 gyermeke (10,8,6) és bár férjnél van de ha elválna tőle én simán összejönnék vele. Sőt még 1-2 közös gyermeket is vállalnák vele.

2010. aug. 14. 20:23
 13/23 StephanieXx ***** válasza:
Külön tudnám választani a szeretetet ami Felém,és a pici felé irányul.
2010. aug. 14. 20:31
 14/23 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 14. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Természetesen igen. Én nagyon szeretem a gyerekeket, gyógypedagógiát tanulok, aztán szülésznő leszek...igaz még fiatalabb vagyok, és tanulok is, de valószínű, ha életem szerelmének lenne egy gyermeke, elmennék dolgozni is, és élhetnénk mint egy család. egy gyerek nem hiszem h tehet valamiről is.

19/N

2010. aug. 15. 18:15
 16/23 A kérdező kommentje:
aki már volt ilyen helyzetben, az megbánta?
2010. aug. 16. 21:55
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Én ilyen helyzetben vagyok és nagyon rossz a klapcsolatom a csajjal , mert akkár mikor nem mehetünk el , a gyereket mindik elkell passzolni !

Meg a hülye sírását kell helgatni ! Nem üthetek rá , mert akkor az anyja nagyanja rámförmed !!!

NAGYON GONDOLD MEG EZT A HELYZETET !!!

2010. aug. 16. 21:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez nagyon körülményfüggő!

Én nem szeretem igazán a gyerekeket. És nem is akarok gyereket. Szóval, ha lenne egy pasi aki idősebb nálam pár évvel és van egy gyereke, de ezenkívül összeillünk meg minden. Akkor simán összejönnék vele. feltéve persze, ha a gyerek az anyukájával él. Az, hogy velünk éljen és én is nevelgessem az nekem nem fér bele. De ha hétvégéken jön hozzánk, vagy néha ott alszik, de nem lakik ott állandóan úgy oké. Igazából még valahol jó is lenne, mert nem érezném úgy, hogy azzal, hogy én nem akarok gyereket megfosztom őt attól, hogy neki legyen.

18/L

2010. aug. 16. 22:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, meggondolnám. Nem bírnám elviselni, ha a párom volt felesége állandóan tiltaná a gyereket meg állandóan ellenünk nevelné, de ha mondjuk csak van egy gyereke, akit ő nevel, vagy ha van egy gyereke, aki becsúszott, de gyakran van nálunk és a gyerek aranyos, nem mondja a másik oldalról betanult szöveget, akkor semmi kifogásom ellene. 21/N
2010. aug. 16. 22:57
 20/23 anonim ***** válasza:

igaza van az utolsó válaszolónak

sok minden múlik a helyzeten is

személy szerint nekem az lenne a legjobb ebben a helyzetben, ha az anyaként tekintene rám, és mi nevelnénk

máskülönben lényeges az is h milyen volt a élettársa, a gyerek anya milyen, illetve h milyen a kapcsolatunk egymással

de mint előttem is mondták a szerelem a lényeg

és h mit gondol a család? szerintem ne érdekeljen, hisz már külön család vagytok önálló élettel

ugyanakkor a gyerek kora is fontos, nem mindegy h már érett logikusan gondolkodik vagy még egy kis egy éves csecsemő

DE!

én azért válaszolnék a kérdésedre igennel, mert a gyerek az gyerek

teljesen mindegy h a tiéd e vagy azé akit szeretsz vagy akár egy idegené ugyan úgy igénylik a szeretettet és az odafigyelést, ugyanúgy nevelni kell őket és figyelni rájuk

2010. aug. 16. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!