Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok az én helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok az én helyzetemben? Mert én már nem tudom mi tévő legyek. Már nem bírom...

Figyelt kérdés

Ha lenne egy olyan baránőtök aki 30 éves csinos formás. Állandóan csak utazni akar. Én mex fix helyet szeretnék. Neki csak ilyen apróbb munkái vannak (már ha vannak). Nekem meg ilyen fejlszetői meló amiből nagyon sok pénz jön és elég hozzá egy laptop meg net.

Ezzel nem is lenne baj még akár el is tartanám de... Szinte semmi szexuális életünk nincs. Nagyon ritkán van szex. Olyan mintha csak egy fiú haverom lenne. A vegasága még talán oké (igaz hogy lehetne egsézségesbben is étkezni) de annyira mindent kitílt a szervezetéből hogy kb semmit sem lehet enni mert mindenben van állati termék és engem állandóan megpróbál átszoktatni. Egy családi vacsorát Magyarországon vidéken nem élne túl (a baránőm amúgy nem Magyar). Szinte minden megkeresett pénzem vagy utazásra akarja költeni vagy segélyszervezetekre elszórni (egyszer egy nagyobb összeget el is szórt amiből volt egy nagyobb vita). Saját gyereket nem akar szülni. Inkább ilyen Afrikai kisbabákat fogadna csak örökbe. Sokszor elképzelem hogy a nagyszüleim előtt hogyan mutatna az hogy ők jóízűen eszik a marhapörköltet amit a tatám szokott csinálni én meg előttük eszem a salátát meg Afriaki koromfekete kisbabát tartok a kezembe... Feminista és folyamat harcol a nők jogaiért meg a legutolsó harmadragos országok népeiért. Most volt egy kis szünet a vírushelyzet miatt (hála a jó istennek) de utána meg ilyen afrikai eldugott szegény falvakba akar menni hogy a éhező gyerekek között legyen. Ha mondom neki hogy saját családot szeretnék akkor mindig azzal érvel "Mert hogya örökbe fogadnánk egy Afrikai gyereket az nem lenne a saját gyereked?!". Nem vagyok rasszista de már kezdek bekattanni... Nem bírom... Szerintenek mit kellene tennem?!

#utazás #barátnő #családapaítás
2021. jan. 12. 19:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

Ez igy teljesen összeegyezthetetlen.

Keress normális nőt

2021. jan. 12. 19:35
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyezik a gondolkodásmódotok nagyon sok, alapvetően fontos dologban. Család, munka, jövőkép, szex..

Meg akarja szabni mire költsd a pénzed.. meg akar változtatni, manipulál, érzelmileg zsarol..ezek után mi a kérdés? Nem szeret téged. Egy percig sem maradnék ebben a mérgező kapcsolatban

N

3/26 anonim ***** válasza:
95%
Szakíts
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem látok fényes jövőt ennél a kapcsolatnál. Ha jobban átgondolod, amit ífrtál, magad is belátod, amit az első és én írtunk.
2021. jan. 12. 19:37
 5/26 anonim ***** válasza:
91%
Közben a 2. és 3. is megerősítette a válaszomat.
2021. jan. 12. 19:37
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
hát az a nő gáz úgy ahogy van. Magyaországon bármelyik faluba, kisvárosba lemész, ugyanúgy találsz szép csajokat, ezek a külföldi nők már nagyon el vannak tévedve. komolyan ilyen anyát akarsz a gyerekednek, aki egy rántott húst nem csinál majd a gyerekednek? ez a nő csak divatmajom, majmolva az összes trendi dolgot, mint a vegaság, jótékonyság, néger gyerekek öregbefogadása, de ez mögött nincs valós tudatosság, érzelem, csak majmolás. egy okos nő tudja hogy működik a világ és korlatozott keretek között segít is, de nem úgy hogy ezzel az egész életét elb.assza. már az kizáró ok hogy valaki vega. egy vega embernek fogalma sincs az életről, a természet törvényeiről, de még az emberi test működéséről sem.
2021. jan. 12. 19:38
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Pöppet kamuszagú nekem a dolog, de ha tényleg így van, akkor szakíts, nem illetek össze, nem éri meg neked ez a dolog sehogy sem.
2021. jan. 12. 19:41
 8/26 anonim ***** válasza:
94%
tudod abból is látszik, hogy divatmajom, hogy nem látja be, hogy az ő életformája nem egyezik a családdal. Ha ilyen missziót akar valaki vállalni, akkor mondjon le a családról és tegye fel az életét egy nemes célra, vállalva a lemondást, hogy nem lesz családja. Amúgy meg nézhetsz majd nagyot, amikor az afrikai kis körútjáról hazatér pár kisbabával meg néhány nemi betegséggel. Nyilvánvaló, hogy bejönnek neki a fekák. Neki csak a pénzed kell, azon hízlalja az egóját. Ne adj neki és akkor kénytelen lesz normális melót vállalni, hogy megéljen akkor majd nem lesz miből utazgatni, adományzoni, ha neki is számolgatnia kell majd a lóvét. Istenem, hogy kapnak ilyen hülye picsák normális pasikat? itthon is vannak aranyos bölcsész lányok, akik szoktak jótékonykodni, rendesek, de azért többségük nem fogad örökbe cigány gyereket és nem akarja az összes pénzed elverni másokra,,inkább saját fészket építene belőle.
2021. jan. 12. 19:47
 9/26 anonim ***** válasza:
97%
😂😂😂 Képet küldj a csajról! Kíváncsi vagyok, mennyire kell jó nőnek lenni, ezt megtehessem egy pasival.
2021. jan. 12. 19:50
 10/26 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen kihasznál téged.
2021. jan. 12. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!