Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy párapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyfiú12 kérdése:

Szerintetek egy párapcsolatban vagy a társkeresés folyamán gáz ha a férfi középiskolai tanár?

Figyelt kérdés

Ismerkedek lányokkal és a legtöbb közgazdásznak, jogásznak, mérnöknek tanul. Kicsit kisebbségi komplexusom van, hogy ez mennyire lenne hátrány egy kapcsolatban?

22F

értelmes válaszokat köszönök

2021. jan. 10. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

Annyiból igen, hogy csóró

Minden tanár ismerősömnek vannak különórái, még a töri tanárnhoz is 4 gyerek jár érettségire felkészítés jegyében. Jó pénzt kap érte pluszban.

2021. jan. 10. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A komplexus a gáz.
2021. jan. 10. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, én biológus vagyok egy egyetemenen, Debrecenben. Rakás egyetemi és középiskolai tanár férfi ismerősöm van. Alig van, akinek nincs párja (és nem budikotró Juliska egyik sem). Az az igazság, hogy nagy a tanárhiány, Pesten nem igen lehet megélni belőle. Vidékre kell költözni. Itt rakás pályázati pénz van. Kéri kell osztályt is, szinte 2-3 év gyakorlat után kapsz is, ha motivált vagy (nettó 30 ezer pluszpénz). Lépegetni kell szép lassan a kategóriákban, az is pénz, főleg ha mesterpedagógusiba lépsz, az nettó 100 ezer pluszban. Itt mint mondtam az összes részt vesz pályázatokban a környező településeken (hátrányos helyzet) és plusz 70-80 nettókat (4-5 gyerek mentorálása ennyit hoz) kapnak még a 180 hoz pluszban, ami itt keleten igen jó bérnek számít.
2021. jan. 10. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A párom pár éve diplomázott, mint középiskolai tanár.

Az egyetem alatt is az összes barátjának volt párja, pedagógustól kezdve jogászon át eladóig. Mindegyik kapcsolat már minimum 4 éves.

2021. jan. 10. 13:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Tanultság terén egyetemi diplomája van egy középiskolai tanárnak.
2021. jan. 10. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2021. jan. 10. 17:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak a fizu az ami gáz - sajnos :(
2021. jan. 10. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam még jó pont is lenne. Ha valaki pénzorientált, annál nyilván gáz, mert sajnos a tanárok hírhedten rosszul keresnek. De a nők többsége még mindig normális, és szerelmet keres, nem pénztárcát.
2021. jan. 10. 23:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne az? Nagyon max. az ilyen tipikus luxyp...a kellegű nők gondolják cikinek. Ha te meg emiatt komplexust érzel, jobb, ha elmész pszichológushoz - ez hosszabb távon is segíteni fog neked, mert egy jövőbeni kapcsolatodat is megmérgezheti, ha folyton komplexusod van amiatt, hogy esetleg rosszabbul keresel vagy kevésbé menő pozícióban vagy. Nekem pl. anno volt egy kapcsolatom, amiben komplexusos volt a párom amiatt, hogy én jobban kerestem nála nőként, és ezzel nekem sosem volt semmi bajom, nem is mutattam erre utaló jeleket, és mégis folyamatosan ezen panaszkodott, de közben meg nem volt hajlandó segítséget kérni... a végén már úgy éreztem, a saját komplexusaim miatt engem támad és ellenséges velem.
2021. jan. 11. 00:19
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok ugyan, tehát a kérdéssel nem vagyok érintve, de leírom:

Mérnök vagyok, de egy középiskolai tanárt (akinek ugyancsak diplomája van, de ha nincs is) magammal egyenrangúnak kezelem.

Fontosnak tartom még megjegyezni, hogy nem nézem le a kétkezi melóst sem, mert ha ő nem lenne éhen halnék, mert a diplomám nem ehető.

2021. jan. 11. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!