Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg ezt a pasimnak?

Részemről... ha a barátnőm megkérdezne erről... és kérlelne.
Akkor valószínűleg nagyon szomorú lennék. Belül küzdenék a szituval és végül szomorúságomban azt mondanám, hogy szabad ember. Szabad akarata van. Azt tesz, amit akar és én felőlem választhatja a másikat.
Talán még azt is mondanám, hogy nem baj.
De már most tudom, hogy elképesztően fájna. És nem hiszem, hogy onnantól tudnék úgy tekinteni rá, mint előtte.
Nem hiszem, hogy le tudnék feküdni vele újra.
A helyedben nem tenném meg. Talán fel se vetném.
24F

Most a mi helyeslő válaszainkkal fel akarod a te felelősséged menteni?!
Kb. Mint amikor igazolásért rohangálnak makk egészségesen. Te is tudod, h ez nem helyes, máskülönben nem kérdeznéd. Ha te nem borulnál ki azon h a párod megcsalna, akkor sem, hanem beszélj vele, kérdezd meg a véleményét, aztán döntsön ő, vagy felejtsd el a kalandot. Jobbat nem tudok. Remélem jól fogsz dönteni. Azon kívül, hogy nagy görénység, magadat teszed zsarolhatóvá, az meg kell a francnak...

Kamu :) Az afrikai nevet is azert irta, hogy meg jobban hergelje a felhasznalokat.
Na mindegy is. Akarhogy is van, a Kerdezo fejeben nincs minden rendben!

Kérdező.
Én normálisan válaszoltam. nemizgat, hogy kivel feküdnél le. Persze ha a pasidnak egy nagyon kicsi kis önbecsülés hiánya vagy kisebbségi komplexusa van, akkor eszébe fog jutni, hogy ő biztos nem elég Neked vagy túl kicsi, vagy túl kevés Neked, amit ő nyújt. Összetörik és magába keresi majd a hibát. Aztán megutál Téged, hogy ő kb mindent oda ad, amit tud és Neked ez mégsem elég, hanem csak a másik csávó kell.
Szeretném, ha nekem válaszolnál. #21-es vagyok. Azt gondolom értelmes választ adtam.
Nem is rbancoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!