Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elköltözök a barátomtól, az olyan, mintha szakitanánk?
Mi ugyan ilyen cipőben voltunk.
Én férfi, ő nő, saját lakásom.Nálam lakott ideiglenesen, külföldi egyébként, 5 hónapot élt korábban Budapesten.
A ruhaszekrény rész röhej számomra, nekem az volt az első, hogy a cuccaimat összepakoltam, mert tudtam hogy a páromnak fontosabb a változatos öltözködés mint nekem, és semmi értelme mind a 12 pulóveremnek elöl lennie, ha csak 4et hordok rendszeresen és hasonlók.
Fürdőszoba dettó, az volt az első hogy a szekrény felét és az egész csapot "megkapta" barátnőm.
Az íróasztal és könyvespolc rész macera. Hány nm a lakás? Fontos részlet szerintem. Ha elég nagy, és lenne hely egy íróasztalnak, te is vehetnél valamit, egy furnér asztallap 4 lábbal nem olyan drága az IKEAban.
A párod önző és lekezelő módon viselkedik veled szerintem. Fontosabb maga, mint te. Ilyen emberrel akarsz tervezni hosszútávon?
#1 Volt saját asztalom, meg más bútorok, de nem fért el, így haza kellett vinni a szülői házba mindent.
Én már nem akarok ilyeneken pörögni. Az ő lakása, idősebb nálam, nem olyan rugalmas. Majd, ha nagyobb helyre költözünk, akkor meglatjuk, hogy jobb lesz a helyzet, ha nem, akkor vége, de legalább bem kellett felaldoznom a saját dolgaimat.
1) vagyok.
Nem, legyen önbecsülésed. Doktorálni akarsz, bocsáss meg, de akkor meg pláne. "Idősebb nálam" Uram Atyám, 2021 van, a párodról beszélsz, nem a nagyapád.
Rossz érzés hogy más emberek kapcsolatát szítom, mentségemre szóljon hogy ritkán teszem, csak véletlen idetévedtem.
Ezt ne hagyd.
"Én már nem akarok ilyeneken pörögni. " Akkor az egész életedben ilyen leszel? Nem fogsz pörögni, mert most épp kicsi a lakás, nem fogsz pörögni, mert épp jön a baba, nem fogsz pörögni mert épp középsulisok a gyerekek és kritikus ez az időszak, és nem fogsz pörögni, mert ennyi idősen minek?
Mondom, én férfi vagyok, és nem hagynám, hogy a párom, akivel együtt élek, ennél fogva a legfontosabb nő az életemben, egy szaros neszesszerből tisztálkodjon hónapokig, a ruháit meg úgy kaparja össze minden nap mint harry potter a lépcső alatt.
Valóban, a helyzeted javulni fog, de Ő nem.
Jajj, drágám, nálunk is ez volt az exemmel. A könyveim bedobozolva, mert ne rakjam fel az övéi mellé (kiadási sorrendben voltak elrendezve, bár több éve nem nyúlt már hozzájuk).
Nem rakhattam egy képkeretet bárhova, mert már húzta a száját, hogy kupis vagyok, szétpakoltam.
Szóljak ha kell az íróasztal, de valahogy sose jutottam oda és az ágyon kuporogtam én is több könyvvel körbevéve. A home office időszakában az is kiderült, hogy a munkámat abszolút lenézi és nem tartja tiszteletben a privát szférámat (ha egy barátnőmmel átmentem beszélgetni a hálószobába, akkor hirtelen kikapcsolta a zenét és rátapadt az ajtóra).
Konkrétan amikor szakítottam és elköltöztem, akkor 30 perc alatt végeztem a pakolással, mert minden dobozban volt még (ez kb 14 hónap volt együtt élve). Ez jobb már nem lesz.
Nem úgy áll hozzá, hogy ez a te otthonod is, inkább csak megtűrt személy vagy.
Vagy rendezzétek át a lakást együtt, a közös bútorokat felhasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!