Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megváltozott?
Fél éve vagyunk együtt a barátommal.
Interneten ismerkedtünk meg, 2 hónapig beszélgettünk, utána volt az első találkozás,majd rá egy hónapra összejöttünk.Az elején rettenetesen boldog voltam,mindig keresett, hívott, nyáron is rengetegszer találkoztunk, sokmindent csináltunk közösen.
December közepétől egyre jobban érzem azt,hogy elhanyagol. Ugyanis a karantén miatt online oktatás van, otthon vagyunk,és ő folyamatosan Xbox-ozik.De tényleg.
Reggel felkel,megnézi, letud egy iskolai órát, utána folytatja a játékot tovább.Szerintem eddig nem volt ennyire nagyon függő. Azt sem mondhatom, hogy elhanyagol, vagy nem szeret, mert ezek nem igazak. Kevesebbet keres, az tény, és ha rámír, akkor is csak azért, hogy elmondja milyen szintre jutott a játékban.
Egy hete viszont nulla emoji az üzenetek végén( tudom pici dolog, de sokat jelentettek nekem) és jóéjszakát/jóreggelt üzeneteket sem kapok.
Amikor videochatelünk( mostmár alig)közben játszik, és én meg ezt 3 órán keresztül nézem,és hallgatom a játékról a fejleményeit.
Nagyon szeretem ezt a fiút,soha nem lenne szívem elhagyni őt,de viszont félek,hogy már kevésbé szeret.Snapen is napi egy fekete streaket küld, eddig mindig kaptam külön nekem szóló cuccokat, mostmár semmi. Amikor átjön,hozza a gépet, és keveset akkor is játszik (kb 2 órát) amikor itt van, de amikor én átmegyek kb végig, addig szakítja meg a játékot, amíg kikísér a kapun.
Véleményeket és ötleteket várok nagyon,hogy ebben az esetben mit tudnék kezdeni(szakítás nem opció)
18L 19F
Csodalkozom, h az emojikkal kapcsolatban senki nem irt meg. Nekem az utobbi 2 kapcsolatban igy kezdodott a szakitani folyamat :( mindog kuldtek mindenfelet, emoji, gif, matrica volt, h egyszerre meg kevertek is. (Egyedul akkor maradtak abba ezek, amikor valami komoly tema kerult szoba, pl. Ha egy halott kerult szoba) Szoval nekem ezek veszjelzesnek szamit. Sajnos, mar "nem vagy olyan fontos" h ezzel eroltesse magat. Erossen hangzik, de mar tenyleg nem :( Sajat tapasztalat.
Az egyik pasi, akkor allt vissza az emojikra, amikor szakitas utan ujra elkezdtunk beszelni, szexet akart csak persze...
Sajnalom, nem tudom, h mivel lehet ezt visszaforditani, de ha esetleg valaki ir valami hasznosat privatban azt szivesen fogadnam en is.
Azt nem tudom megoldás-e, de szakítás előtt mindenképp megéri nyíltan beszélni vele. Elmondani neki, hogy rengeteg időt tölt a gép előtt, emiatt elhanyagol, más téma sincs, csak a játék, legközelebb ha átmegy hozzád, ne vigye a gépet stb.
Szerintem felesleges játszmázni, meg ignorálni. A jó kapcsolat alapja a jó kommunikáció.
Ebben a virushelyzetben az egesz vilagon megzavarodnak az emberek. Ejjel almatlanok, nappal alszanak, zabalnak, isznak, idegbetegek, szetmennek... Most igenis felmentenem ot, vagy uj eselyt adnek akkor, mikor enyhitesek jonnek.
Nagyon komolyan, most ezek a rossz szokasok onvedelmi reflexek.
beszéltem vele telefonon, kérdeztem minden rendben van-e velünk, hogy kevesebbet keres, és, hogy ennyit játszik.
Teljesen elszomorodott, mert nem gondolta,hogy ennyire elhanyagolt, és azóta minden a régi tényleg, kevesebbet is játsuik, többet beszélünk:)
Vicces, hogy a kommunikáció volt a megoldás, és az az egyetlen válasz, ami le lett pontozva.
Mindenesetre örülök a javulásnak, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!