Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyam megcsalja a ferjet. Mi lenne a helyes?
Par napja mar sejtettem, hogy van valami de nem kerdeztem ra
Vartam addig amig meg nem bizonyosodtam a dolgokrol
Ma kiderult hogy jo volt a megerzesem
Annyira mas, nem ugy nezek mar az anyamra, mint korabban
Szeretem a ferjet sokat tett ertunk
Tudom hogy mar nem olyan a kapcsolatuk de nem az lenne a helyes megoldas hogy leulnek megbeszelni?
Mit kellene tennem hogy ne marcangoljon szet a buntudat es hogy ne haragitsak mindenkit magamra?
Nem tudom elkepzelni hogy mi vesz ra egy embert arra hogy ilyen sunyi modon megcsalja a parjat
Azon gondolkoztam hogy holnap megkerdezem tole hogy nem szeretne -e valamit mondani nekem
Ha nem mondja meg abban a pillanatban a szemembe, akkor elmondom neki hogy tudok mindenrol es vagy o mondja el a ferjenek vagy en
Mennyire lenne ez tolem goreny huzas?
Nem akarom magamba tartani hogy buntudatom legyen
Ti mit tennetek a helyembe?
Nem azt kértem sem a 12estől sem mastol hogy azt elemezze nekem mivel kellene foglalkoznom
Nem a kerdesre valaszolsz :)
Mindenkepp elmondom neki, az nem is kerdes
Igy lenne fear, hiaba az anyam
Gusztustalan aki ilyet tesz eszembe sem jutna megcsalni a parom
Es aki nem igy gondolja, azzal van a baj
Kivanom nektek, hogy csaljanak meg titeket es akik tudnak rola azok lapitsanak mint szar a fube :)
A tobbieknek nagyon koszonom
Jo, hogy nem mentem oda hozza tegnap, most mar sikerult lenyugodnom es nem szamonkero stilusban fogok eleallni
Koszi nektek❤️
+Az meg a masik hogy ne csinaljunk mar ugy, mintha alap lenne az, hogy hazassagban szeretot tartok a ferjem, esetleg a felesegem mellett
Akik igy gondolkoznak minek vannak hazassagban, vagy kapcsolatban? Hol eltek ti?
15os nem en tennem tonkre az eletet, o tette tonkre a sajatjat foleg ugy, hogy nem egyszeri alkalomrol van szo, hanem honapokon at tarto hazudozasrol
Nem ertem
Az nem tanacs hogy a sajat szexualis eletemmel torodjek ennyi idosen :D
Ez lealacsonyitas :D
Ezek szerint ennek a “18 eves kis car”nak jobb a felfogasa mint neked?
Mi lenne alapabb annal, hogy nem csaljuk meg a parunkat?
Igaza van a kérdezőnek. Nem ő a hibás, hanem az anyja aki félre kefélt. Mondd el az anyádnak hogy tudsz róla de mindezt normálisan. Aztán meglátod majd hogy hogyan reagál rá. Ha ez azt jelenti hogy elválnak akkor mindezt magának köszönheti.
Ti meg üljetek le a picsátokra ha nektek ez a normális gusztustalan banda
Beszeltem vele
Az elejen letagadta de utana beismerte hogy ez folyik egy ideje
Nem kellett mondanom semmit
Magatol mondta hogy mindenkepp el fogja rendezni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!