Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiknek van párjuk azok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek van párjuk azok is járnak maszőrhöz?

Figyelt kérdés
Friss párkapcsolatom van, és meg akartam masszírozni a hátát mert mondta hogy fáj neki, és azzal jött ne tegyem mert úgy se tudom rendesen ki maszírozni, majd el megy maszörhöz. És mikor mondtam neki hogy szívesen meg tanulom hogy csináljam hogy neki jó legyen azzal jött akkor tanuljam meg egy maszázstanfolyamon, és nem akart abba bele menni hogy ő majd meg tanít neki hogy jó mint jó efféle.

#emberek#masszázs#párkapcsolatok
2021. jan. 1. 14:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te voltál már masszőrnél? Én igen, az emberek általában egészségügyi szempontból járnak oda, és a masszőr általában baromi erősen dolgozza át az izmaidat, a jóégvilágon semmi erotikus nincs benne.
2021. jan. 1. 15:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Az enyém (nő) úgy belenyúlt néha a hátamba, hogy majdnem összetojtam magam.

2021. jan. 1. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
Jó érzés, amikor a párom masszíroz, de közel sem hozza azt az eredményt, amit egy profi masszázstól várnék. A párommal előjáték. Masszőrnél valóban gyógyerejű. Mondjuk nekem nincs semmi egészségügyi gondom, csak sokat hajolok, emelek, állok, és egyszerűen jól esik néha úgy igazán rendesen megdolgozni a hátam/vállam, amit a férjemtől hiába várnék, ő nem ért hozzá, nem úgy nyúl hozzám, nem azt a technikát alkalmazza, meg amúgy is mindig elkalandozik és szex lesz a vége :D Masszőrnél értelemszerűen nincs szex (mármint nekem értelemszerű, nőknek szerintem relatíve ritkán ajánlanak fel happy finish-t).
2021. jan. 1. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

12 Így már én is jártam. Rányomott valami izomcsomóra úgy, hogy nem kaptam levegőt a fájdalomtól.

De sajnos ez kell hozzá, hogy majd jobb legyen.

2021. jan. 1. 16:20
 15/19 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem értem, ha hirtelen párom lesz, attól még ugyanúgy fájhatnak az izmaim vagy begörcsölhetnek. A párom nem masszőr, így igen, eljárok masszőrhöz, ő is elmegy, ha neki van baja. Gyantára meg nőgyógyászhoz is elmegyek, most akkor azon is kezdjen el idegeskedni?
2021. jan. 1. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Az idei év legértelmetlenebb kérdése. Gratulálok 🤭
2021. jan. 1. 17:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Járok, igen. Kaptam is a férjemtől szülinapomra masszázsutalványt. Nincs ebben semmi. Különben is, ha szakértelmetlen kézzel próbálsz kimasszírozni valamit, lehet csak rosszabbat teszel veel.
2021. jan. 1. 18:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Akinek párja van az soha többet nem megy sehova, és rá se néz senkire 🤦‍♀️
2021. jan. 1. 19:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Tehét elvégzel egy ca. 2 éves képzést... oké.

Komoly hátfájdalmakat, vagy izomhúzódást te a büdös életben nem fogsz tudni kimasszírozni, mert nincsenek meg hozzá pl. az alapvető anatómiai ismereteid sem. ;)

Én imádom, mikor a párom masszíroz, nagyon erotikus, és szuper szeretkezés lesz a vége, csak éppen köze nincs ahhoz, mikor elmegyek a masszőrömhöz és ő aztán tényleg minden pici ideggumót kimasszíroz a vállamból pl. de az először nem épp kellemes, hanem ha nagyon "beállt", akkor fáj ám.

2021. jan. 2. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!