Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ebben az esetben?
Miután már felvállaltuk a kapcsolatunkat a barátommal, derült ki, hogy elég sok nő vette addig körül. Nekem azt mondta, hogy ő azért akar velem komoly kapcsolatot, mert neki mindig csak hosszútávú kapcsolatai voltak, és kevés.
Ehhez képest észrevettem, hogy az instagramon elég sok nő likeolja, akik közul jó pár mint bevallotta végül , “ megvoltak neki”, sőt, házas nő is, tehát mégse olyan komoly kapcsolat híve mindig, aztán ezeket a nőket törölte, mert neki csak én vagyok fontos, stb, én nem vagyok féltékeny és nem kértem tőle ilyet, de zavar, hogy más képet adott magáról és elvesztettem benne a bizalmam.
Az se lett volna gond, ha prostikhoz járt azelőtt, de ne mondjon szépeket.
Aztán kiderült, hogy testvére volt feleségével is évekig kavart, amit tagad. Egyszer dühében azt mondta és mi van akkor ha lesz.pott? De végül tagadta megint.
Az a nő máig hivogatta, de kedvemért azt is tiltotta.
Tehát mennyire bizhatok benne, mi a garancia, hogy hűséges ?
#10: majd pár numera után hirtelen nem ragaszkodik annyira, aztán elkezd eltünedezni, és te leszel az ok nélkül féltékeny meg a hisztis, ha tudni akarod, hogy merre járt.
Aki az elején hazudik, hogy megkapjon, teljesen másnak mutatja magát, az eleve felejtős. Gondolom, te eleve azzal indítottál, hogy téged csak komoly kapcsolat érdekel. Ő meg ez után azt hazudta neked, amit hallani akarsz.
A másik, ami nálam már nyomná a vészcsengő: házas nővel kavar. Pláne a tesója (volt) feleségével. Az ilyen embernek nincs semmi erkölcsi tartása. Akinek fontos a hűség és jelent valamit a házasság, az ilyenbe bele se megy. Aki szemrebbenés nélkül, az a saját kapcsolatában/házasságában se tiszteli ezeket az elveket. Magyarul téged is lázán meg fog csalni.
Szerintem ülj le átgondolni mindazt, amit megtudtál a pasidról. Ugyanis az a valódi énje, nem az, amiket hazudott. Döntsd el, hogy ez a férfi így kell-e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!