Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet még attól a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet még attól a párkapcsolat, hogy a párom gyakran csavarog?

Figyelt kérdés
Például ma is elment egy haverjának segíteni fát vágni, visszajött 3-4 óra hossza múlva. Délután elment cigit venni, hazajött 2 óra múlva mert összefutott egy régi ismerősével stb stb. Mindig ilyen volt, és ugye régen együtt is mentünk sokféle, de azt hittem ha gyerekünk lesz változtatni fog ezen. Éli a világát, én meg lesek itthon a gyerekkel és ha szóvá teszem még neki áll feljebb mert ő dolgozó ember és neki ez a kikapcsolódás.
2020. dec. 29. 17:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
Miért lesztek otthon? Menjetek vele, vagy menj a bvarátnődhöz a gyerekkel. Vagy néha vigyázzon ő a gyerekre te meg elmész.
2020. dec. 29. 18:14
 12/29 anonim ***** válasza:
75%
*lesztek otthon
2020. dec. 29. 18:14
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

*lestek otthon

Csak sikerül leírni..

2020. dec. 29. 18:15
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

A nővérem férje pont ilyen... csak a nővérem tudta, hogy ilyen, és fel sem merült benne, hogy megváltoztassa.

Amikor kérdem, hogy na és mikor ér haza a férjed?

Erre a nővérem full lazán (közben három gyerek a fején pörög (4 éves, 2 éves, fél éves)) azt mondja, hogy: "Ja? Azt mondta, hogy 18:00-ra haza ér, de majd jön, amikor jön. Nála sosem lehet tudni. Talán 8 körül betoppan a korlátozás miatt, de az sem biztos."

Ekkor volt 18:40 :D

De a lényeg, hogy a nővérem nem gondolta, hogy gyerekkel majd megváltozik a full szociális és társasági, plusz mindig késő és emellett ráérős férje.

Te viszont valami olyat gondoltál, amit a férjed nem. És nem egyeztettetek erről.

2020. dec. 29. 18:26
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Ez ilyen csavargós fajta.

Szerencsére sosem volt szerencsém az ilyenhez, nem is tudom, hol lehet(ett volna) összejönni veluk.

Legközelebb ügyelj rá, milyen közegben ismerkedsz.

2020. dec. 29. 18:29
 16/29 anonim ***** válasza:

40 felett nem fog változni. 3 éves gyerek emlékeim szerint, sikít rámol borogat....jatszani kell vele, etetni kell....van ski nem bírja idegileg.

Szex jó?

2020. dec. 29. 18:30
 17/29 A kérdező kommentje:
Szex van meg amúgy más rendben. Most is elküldtem tejért fél 6kor, 3 percre van a bolt autóval. Most írtam neki, hogy de messze van az a bolt. Erre írta, hogy munkatársa ivott a haverjánál és haza kell vinnie.
2020. dec. 29. 18:35
 18/29 anonim ***** válasza:
91%

Én úgy látom hogy mindent csinál csak veletek ne kelljen lennie.

Működhet egy ilyen kapcsolat, ha ez téged nem zavar, de akkor nem írtad volna ki ide.

A helyedben én is élném az életem, nem vagyok életképtelen hogy otthon lessek a gyerekkel, de nem vagyunk egyformák 🤷‍♀️

2020. dec. 29. 18:39
 19/29 A kérdező kommentje:
Elszoktunk menni gyerekes anyukákhoz vagy ők jönnek de nem mindennap. De érdemes lenne jövőhéten mindennap ha munka után hazajön mondani, hogy na heló majd jövök. Lehet foglalkozni a gyerekkel. Nem tudom neki tetszene e. Csak akkor is én lennék a szemét mert ő dolgozott és fáradt.
2020. dec. 29. 18:51
 20/29 anonim ***** válasza:
96%

De arra még nem gondoltál, hogy ahelyett, hogy ilyen szivatós visszavágásokat találsz ki, inkább felnőtt módjára megállapítod, hogy mi bánt, miért bánt és hogy milyen javaslatot tudnál tenni ennek javítására?

Vagy mondjuk, hogy el is mondod neki ezeket? Esetleg, hogy tudjon róla?

Mármint a kérdésem az... Gondoltál már arra, hogy beszélgetsz a férjeddel?

2020. dec. 29. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!