Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom féltékeny lenne?

Szerintem nem árt minél előbb megbeszélni ezt vele. Az indokolatlan féltékenykedés megtudja mérgezni a kapcsolatot.
"Egyszer mikor mondtam neki valamit, amiben nem egyeztünk, akkor azt mondta hogy lehetőleg ne idegesítsem fel többet."
Ez szintén egy olyan dolog aminek nem így kellene működnie egy egészséges kapcsolatban. Rengetegszer elfog térni a véleményetek. Ezen nem szabad felhúznia magát egyik félnek sem. Nem egyezhet mindenben a véleményetek ilyen pár szerintem nem létezik. (talán ha nincs véleményük)
"lehetőleg ne idegesítsem fel többet."
Nekem ez a kijelentés is elég furcsa. Szinte biztos vagyok abban hogy ha hosszabb távon együtt maradtok akkor még rengetegszer felfogod idegesíteni. De ezt meg kell tanulni kezelni.
Egy kapcsolatban rengeteg probléma adódhat. Az ember nem úgy születik hogy tökéletesen ismeri azt hogy hogyan is működik egy tökéletes kapcsolat. Ezt meg kell tanulni. Hibáztok majd sokat. Aztán meg kell beszélni és tanulni kell belőle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!