Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom féltékeny lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom féltékeny lenne?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta hogy be ne pasizzak, míg ő nincs fent messengeren, de utána megírta, hogy ezt nem komolyan gondolta. Egyszer mikor mondtam neki valamit, amiben nem egyeztünk, akkor azt mondta hogy lehetőleg ne idegesítsem fel többet.
2020. dec. 29. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Tini kategória
2020. dec. 29. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez még nagyon kevés, hogy rámondhassuk. Viszont volt egyszer egy erős féltékenységben is szenvedő barátnőm, ő is ilyesmi szúrkálódásokkal kezdte, aztán előadta utána hogy csak viccelt. Pár ilyen után fokozatosan jött az önsajnáltatás, hogyha nem írok neki akkor biztos más lányokkal vagyok, teszek rá magasról, menjek hozzájuk helyette és hasonlók. Nem azt mondom hogy itt is ez lesz, csak tartsd nyitva a szemed.
2020. dec. 29. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem árt minél előbb megbeszélni ezt vele. Az indokolatlan féltékenykedés megtudja mérgezni a kapcsolatot.

"Egyszer mikor mondtam neki valamit, amiben nem egyeztünk, akkor azt mondta hogy lehetőleg ne idegesítsem fel többet."

Ez szintén egy olyan dolog aminek nem így kellene működnie egy egészséges kapcsolatban. Rengetegszer elfog térni a véleményetek. Ezen nem szabad felhúznia magát egyik félnek sem. Nem egyezhet mindenben a véleményetek ilyen pár szerintem nem létezik. (talán ha nincs véleményük)

"lehetőleg ne idegesítsem fel többet."

Nekem ez a kijelentés is elég furcsa. Szinte biztos vagyok abban hogy ha hosszabb távon együtt maradtok akkor még rengetegszer felfogod idegesíteni. De ezt meg kell tanulni kezelni.

Egy kapcsolatban rengeteg probléma adódhat. Az ember nem úgy születik hogy tökéletesen ismeri azt hogy hogyan is működik egy tökéletes kapcsolat. Ezt meg kell tanulni. Hibáztok majd sokat. Aztán meg kell beszélni és tanulni kell belőle.

2020. dec. 30. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Youtube-n vannak páron akik párkapcsolatokról is szoktak videókat készíteni. Nagyon tanulságosak. Szerintem nektek is sokat tudnának segíteni.
2020. dec. 30. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!