Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta 10-ből 9-es az alakom. Mit tegyek?
Gondoltam megkérdezem tőle, hogy mit gondol a testemről, bár nem volt jó ötlet. Leírva elég szánalmasnak hangzik ezen kiakadnom, de úgy tudtam az ember a párját tökéletesnek látja ha szerelmes belé és egyre jobban felemészt ez.
Később azt mondta, azért adott ennyit hogy motiváljon. (Edzek) 19/L

Nekem a barátom mindig azt mondja, hogy én vagyok számára az álomnő, amolyan Wonder Woman. (Nem kérdeztem vagy kértem soha bókokat, magától mondja.) És még ha lát is bennem ettől függetlenül hibákat, szerintem bunkóság és önbizalom romboló a párod orra alá dörgölni...
Nyilván erre sokan azzal jönnek majd, hogy miért jobb hazudni? Az nyilván hazugság lenne, ha pl. a párod meghízik, és nem tetszik már neked, és mégis azt mondod, hogy tökéletes így, de csak a kapcsolatot teszi tönkre, ha valaki meggondolatlanul mindent kimond.
Tökéletesen erős önbizalma nagyon kevés embernek van, itt Magyarországon meg egyetlen ilyen példát sem láttam még, főleg, hogy akinek van is, azt egyből lehurrogják, milyen beképzelt hólyag...
Szerintem kérdező nem kell aggódnod egyébként. Nyilván senkinek sincsen tökéletes teste, arányai, mindenkinek vannak bőrhibái, stb, de ez a többi nőre is ugyanúgy igaz.

Mit csinálj? Örülj neki, b+!
Te hányasnak látod őt?

Tehat kotelezo az alszent hazudozas. Nem lattalak, de siman lehet, hogy a 9-est is eufemizmusnak szanta.
Nalam ez a kerdes szakito ok lenne, kiveve, ha poen volt.
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!