Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg ezt ?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy pasival, aki állítólag szeret, legalábbis nagyon udvarolt, de sose tudni egy férfinél, hogy hányadán állok.

Mindig lóg rajtam, velem töltené az idejét, ragaszkodik.

Én sunyinak is látom, nem tudom miért.

Szerintem érzi, hogy nem vagyok 100% ig belezúgva, és lehet hogy emiatt ő se szeret annyira, habár azt mondja.

A kérdésem az, hogy észrevettem, hogy lennének opciói több is, habár előnytelenebb külsejű , de csomó nő érdeklődik iránta, azok is előnytelen kinezetuek, idősebbek mint ő akar 10 évvel is és én nem érzem azt, hogy fel vagyok készülve arra, hogy szakítsak mert ezzel rögtön más nő karjaiba üldözném, mit tegyek igy?

Nem szeretem igazán, szerelemmel, de elengedni sem tudom ....

Lehet egy idő után képes leszek erre, egyelőre nem, féltékeny lennék rá.

Senkivel nem tartja a kapcsolatot most, nem adja meg ezeknek a nőknek a lehetőséget , hogy másszanak rá, mert törölte őket a facebookról, saját akaratából, de tudom, hogy könnyen kötnék vele újra a szálakat, azok a nők.

Mit tehetek ? Kínzó az érzés, hogyha elengedem, neki rögtön van hova és kihez

Hogy lépjek ezen túl , hogy szabadon engedjem?

2020. dec. 28. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mással lehet, de úgy néz ki veled nem járna jól ez már tuti fix.
2020. dec. 28. 22:53
 2/2 Angel3000 ***** válasza:
Szia! A ragaszkódása jó jel,- az idô eldönt mindent, ezèrt kellene neki idôd adnod, hogy be tudja bizonyitani, hogy tènyleg igazán szeret. Minden jót!
2020. dec. 29. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!