Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyaltalan nem latom magamat szexinek az agyban,ez miert van?(tobbi lent)
Szoval van baratom(legtokeletesebb ember kulsore/belsore,szex az tokeletes vele)
Viszont van egy kis baj,onbizalomhianyos vagyok,de szexinek tartom,hogyha felveszek egy jo kis fehernemu szettet meg ha megvagyok borotvalkozva.Evvel semmi baj se lenne,de olyan mintha szex elott kivanna,de csak a nadragomat meg a bugyit veszi le,nem tart mar vonzonak?!
Ilyenkor szarul esik nagyon mert regen mindig levett rolam mindent,de 2-3honapja nem vesz le rolam semmit azon a ket dolgon kivul.Azota nem erzem magamat jol a borombe,szeretem de faj nagyon,mintha nem is kivanna😔.
Probaltam mar beszelni vele errol amire csak annyi valasz jott hogy "szex kozben nem tudok en arra is figyelni"
Megoldas vagy valami?
18/L 20/F

Nem lehet mindenki szexi.
Nyilván nem vagy egy Palvin Barbi. De ne is akar az lenni. Egy átlagos lány vagy. Fogadd el magad.

2 palvin is kb az átlag közepén van... egyáltalán nem rendkívüli sőt van nála legalább még 3 szint a a jó nő között a legjobb között meg még 6 szint
amúgy a részletezés már elég nagy aggodalomra enged okot...
vedd le magadról te a ruhát és nézd meg akkor mi történik...
Tudom jol,hogy nem vagyok Palvin Barbi.
Nekem az izgatobb,hogy o veszi le rolam a ruhat.
Ezert nagyon faj ez.

"2 palvin is kb az átlag közepén van"
Max neked, a szakma viszont ezt nem így gondolja. Azért nem lesz akárkiből Victoria's secret modell.

"Ezert nagyon faj ez"
Hat komolyan kivanom hogy ennél magyobb,bajod sose legyen...gyerekes hiszti.!
Vagy megkéred hogy vegye le ő, vagy leveszed te.
Híztál? Nem provokallak, komolyan kérdezem. Ha nem, akkoe nopara, ha lett kis felesleg az se gáz.
De ha NEKED nem tetszik amit a tükörben látsz, akkor meg eddz egy kicsit.
Ha nem kívánna, nem szexelne veled.
De ezt a gyerekes hisztit tessék befejezni.

Palvin Barbara mint átlagnő...
De megnézném a barátnődet! Mondjuk te az a típus vagy, aki a leggyönyörűbb lányok önbizalmát is lehúznád, mert mindig találnál valami kivetnivalót és a legnagyobb bók az volna a szádból, hogy átlagos vagy. Mondjuk máshogy nyilván nem tudnál egy ilyen szintű nőt megtartani, csak ha a földbe taposnád az önértékelését. Mondjuk nem hiszem, hogy fenyeget téged az a veszély, hogy egy Palvin Barbara önbizalmát kelljen tönkrevágnod.

9-es kb instant személyeskedés és lehúzás volt amit írtál... ":D
mondhatom hogy nem mondani is fogom... nem... akit szeretek azt nem húzom le inkább felhúzom... meg tartani meg még jobban megtudnám... kb 3 hetente kapok facen üzit a lányoktól ja bármennyire is hihetetlen szépen el utasítom őket mert 1 nem megyek bele minden dologba 2 egy éjszakás nálam nem játszik 3 ha valakit választok akkor az fogjon meg a személyiségével
hozzá teszem valószínűleg tönkre tudnám tenni a palvin önbizalmát is mert ha rám mászna szépen ki tessékelném... ja ez van...
az én számomra teljesen átlagos... barátnőnek meg számomra abszolút nem való...
7-es a szakma meg ki is? fél tucat egyéni vélemény szintén akik eldöntik mi is a bele való...? meg az is lehetséges hogy volt egy kis plusz ösztönzés...
az meg teljesen nonszensz ha valaki kicsit a kerekebb lányokat szereti? nem mindenki vágyik csont sovány lapos nőkre... nem mellesleg instán meg más helyeken tucatjával vannak az "ilyen" kaliberű nők sőt olyanok is akiknek D-és méretük van...
őszintén itt csak ilyen instant képmutató emberek vannak akik csak személyeskednek? csak kérdem nem baj... ":D de akkor már legyünk tisztában vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!