Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne még összeköltözni egy saját házban?
Lassan 3 éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Nyáron itt lakik nálunk, de ha megkezdődik a suli sajnos hazamegy majd. Mondjuk nem lakunk messze egymástól pár utca az egész, de azért még is csak más ugye, ha együtt kelünk, együtt fekszünk. :) Ezért én arra gondoltam, hogy a szüleim vennének nekünk egy házat, abban a városban, ahol a barátnőm is egyetemista. Így neki is könnyebb lenne, nem kéne minden nap 100 km-t autóznia (csak az odaút) és jövőre én is abban a városban leszek egyetemista, tehát nekem is könnyebb lenne. Csak azzal van a baj, hogy mind a ketten 20 évesek vagyunk, önálló keresetünk nincs. Ezért talán még nem lenne jó ötlet a saját ház. Mondjuk a szüleim támogatnának, de hát az azért milyen lenne már...:S
Ti mit gondoltok, jó ötlet ez az egész?
Szerintem pedig bízzatok egymásban annyira hogy nem csak a te szüleid adnak bele pénzt és nem csak a te nevedre íratjátok, hanem felesben.
Jó ötlet, igényeljetek mindketten ösztöndíjat, van egy csomó, szociális alapú, tanulmányi alapú, művészeti vagy sporttevékenységért kapott. Vagy vállaljatok korrepetálást a fő tárgyatokból. Így nem csak a szüleitek terhe, mert az tényleg gáz szerintem ha két 20 évest a szüleik tartanak el külön házban.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!