Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mérgező ez a párkapcsolat?
Sajnos, vagy nem sajnos az én aktuális helyzetemről szól a kérdés. Adott egy 20 éves férfi (én) és egy 18 éves nő (barátnőm). Lassan 2 éve, hogy együtt vagyunk. Az első év pompás volt minden tekintetben. Ezt nem is taglalom tovább.
Viszont az elmúlt egy év:
- Örökös féltékenykedés (felőle), holott nem releváns dolgokkal támad ilyenkor. Felhánytorgatja a "múltam" és támad vele. (Nem kell itt durva múltra gondolni legnagyobb problémája az, hogy nem vele veszítettem el)
-Ha problémám van az vagy nem igaz, vagy én jövök ki belőle rosszul. (mert persze az a probléma, azért van mert én voltam a fasz)
-Sokszor, mintha falhoz beszélnék.
-Nekem minden tiltólistás, ha meg nem tartom be jön az érzelmi zsarolás.
Férfi létemre elég érzelmes vagyok próbálok mindent megadni. Persze én sem vagyok tökéletes. Ézért is nehéz számomra ez a dolog. Sok mindent félretettem ezért a kapcsolatért de most érzem azt, hogy ezek ténylég problémák. Sokszor belátja baratnőm, hogy hibázott 1-2 hétig minden szivárvány, boldogság de utánna újrakezdődik.
Első sorban arra lennék kíváncsi, hogyan lehet ezt kezelni egy kapcsolatban? Aki hasonló cipőben járt/jár mit tett?
Tudom, hülyének néztek. De kiváncsi vagyok pár releváns válaszra.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Volt ott már sokszor beszélgetés, írja a kérdező, hogy csak pár napig tart a változás.
Pont azért, mert az első hónapokban a csaj megjátszotta magát. Ez pedig a valódi arca, ezért nem tud tőle szabadulni, nem változik.
Kérdező: neked ez jó így? Akarsz így, ebben a formában a kapcsolatban maradni? Igen - Nem, megfelelő aláhúzandó.
Szerintem kár tovább húzni az agóniát.
Ha megéri, megpróbálhatjátok a párkapcsolati terápiát (online beszélgetések hátha tudnak segíteni ezen a lehetetlen helyzeten.)
Nem tartom valószínűnek a nagyobb változást a közeljövőben, mert egy 18(!) éves személyisége még rengeteget változik/fejlődik. Esélyesnek tartom, hogy ezek a változások nem mostanában indulnak majd el.
Javítok: "Esélyesnek tartom, hogy ezek a változások nem mostanában indulnak MÉG el." Így tartom kereknek a mondanivalómat.
A "majd" szócska pedig szerintem nem egészen illik oda mégsem.
Kuka a lány
És ennél csak rosszabb lesz
Sajnos
Voltam már mindkét oldalon, saját tapasztalataimból kiindulva ez a lány nem szeret már igazán téged. Nekem is volt olyan párom, akit bár emberileg nagyon szerettem, jó embernek tartottam és boldog voltam vele, nem voltam szerelmes. Na ilyenkor fordult elő sűrűn, hogy borzasztó indulatos voltam, csúnyán beszéltem, sokszor a jelenléte vagy a megszólalása is idegesített. A másik oldalt tekintve a párom betegesen féltékeny volt, csúnyán beszélt velem, indulatos volt, aztán végül kiderült, hogy ő csalt több nővel is másfél évig.
Szerintem nem érdemes megmenteni a kapcsolatotokat, mindigis időszakos lesz csak a változás. Ha igazán szeretne téged, akkor pedig nem is lenne képes így viselkedni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!