Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az elmúlt 2 évben négy magzato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elmúlt 2 évben négy magzatot vesztettünk el a kapcsolatunk romokban?

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve vagyunk együtt. Két éve döntöttük el, hogy szeretnènk egy közös gyermeket. Nekem van már egy gyermekem az előző kapcsolatomból. (apuka lelèpett) Így èlünk hárman családkènt. Èpítkeztünk, csodaszép házunk van,de a legfontosabb a gyermek nem akar összejönni.

Az első három vesztesèg úgy èreztem mèg jobban összehozott minket,de a legutolsó óta (1,5hónap) valami elromlott.

A terhessèg kezdetètől táppénzen voltam,párom a covid miatt nem dolgozhat.

Folyamatosan együtt vagyunk,mert nem dolgozunk és ezen a vesztesègen nem tudunk túljutni. Sokszor ideges, semmit nem csinál,de szó szerint, pesszimista, undok és egyszerűen nem tudjuk megbeszélni a bajainkat. Ha belekezdek kiakad és kiabál,felhúzza magát és lelèp.Pedig annyira türelmes vagyok hozzá. Anyukája, barátnőim is mondták, nem értik hogy bírom vele?! Persze régebben is voltak hibái és nekem is,de ez a mostani helyzet szörnyű.

Már ott tartok sajnos, hogy olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy elköltözünk a gyermekemmel. Tudom, hogy nehéz neki,de nekem is az. Engem műtöttek többször és a covid miatt egyedül kellett végig csinálnom.

Annyira dühös vagyok rá,hogy ilyenkor csak a rossz tulajdonságai járnak a fejemben. Nem vagyok boldog.

Mit tegyek? Hogyan tudnánk segíteni a kapcsolatunkon? Még csak elutazni sem tudunk kettesben,mert minden zárva.

2020. dec. 27. 17:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

10 Nek van igaza...

Szerinted hova megy ha lelép??

2020. dec. 27. 18:30
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Együtt maradtunk,a kapcsolatunk jó volt. Bár sokszor eszembe jut,hogy le kellett volna zárni. Hiába,hogy más területén jól működik a kapcsolat,ez egy óriási törést okozott.
2020. dec. 27. 18:40
 13/34 A kérdező kommentje:

Nem akar elhagyni ez biztos!

Azt mondta,hogy engem fèlt már és bár nagyon szeretne közös babát,de ő képes lenne lemondani már róla, de látja nekem mennyire fontos, ezért megyünk tovább vizsgálatokra,mert nem nyugszom abba bele,amit az orvosok mondanak,hogy ez mind véletlen.

2020. dec. 27. 18:57
 14/34 A kérdező kommentje:

12#

Ezek szerint nem jött össze a baba?

Én is úgy érzem,hogy egy törés lenne. A mi életünk még egy gyermekkel lenne teljes.

2020. dec. 27. 18:59
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjatok örökbe.
2020. dec. 27. 19:06
 16/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! Lesz babánk,mert kiderítjük a problèmát. Nem ez volt a kérdés!
2020. dec. 27. 19:20
 17/34 anonim ***** válasza:
55%

szülőkhöz egy-két hétig nem tudsz hazaköltözni? Ő is kicsit szellőztesse ki a fejét, meg te is, szerintem az jót tenne. Utána meg leülni és megbeszélni a gondokat.

Amúgy az orvos jutott valamire, mi lehet a gond, hogy nem maradnak meg a magzatok? Sajnálom a veszteségeteket, iszonyat nehéz lehet!

2020. dec. 27. 19:55
 18/34 anonim ***** válasza:
64%
12-es vagyok. Mi a 3. sikertelenség után már nem próbálkoztunk. Nekem is van gyerekem,nem mertem az egészségem kockáztatni miatta.
2020. dec. 27. 20:35
 19/34 A kérdező kommentje:

Most lelkileg és testileg is pihenés van, aztán jövő évben kezdjük egy neves professzor segítségével a vizsgálatokat. Persze mindez akkor,ha sikerül megbeszélnünk a dolgainkat.

Nagyon nem akarja,hogy egy napra is elmenjünk a szüleimhez. Van bőven náluk hely pedig és mehetnènk.

2020. dec. 27. 20:42
 20/34 anonim ***** válasza:
48%
Tudom, hogy nem érdekelnek az ilyen válaszok, de 4 vetélés után már igazán át kéne gondolni, hogy miért nem akar jönni az a gyerek. Mindennek van oka, lehet nem is kéne együtt gyereket vállalnotok, lehet 2 éve múlva örülni fogsz, hogy így alakultak a dolgok, mert elváltok vagy megcsal vagy bármi. 4 vetélés nem véletlenül szokott történni, mint ahogy a meddő nők sem lesznek valami hú de jó anyák az örökbefogadás után. Mondom ezt meddőként, én sem véletlenül vagyok az.
2020. dec. 27. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!