Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom már nem kíván, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már nem kíván, mit tegyek hogy újra felébresszem benne a vágyat?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt és pár hónapja nagyon megromlott a szexuális kapcsolatunk.

Szinte nekem kell könyörögni, hogy végre szexeljünk és akkoris semmi újat nem szeretne, egyedül a "kifli" pózt akarja, mert hogy ahoz nem kell erőfeszítés. Viszont egyszerűen látni rajta, hogy szinte kényszerből csinálja és az is lehet nem élvezi.

Régen ez nem így volt, vad szexek voltak, mindenféle pózban, mindkettőnkön látszott hogy élvezzük.

Mitől lehet az hogy egyszerűen nincs kedve szexelni?

Régebben állandóan dicsért, hogy de jó a feneked, gyönyörű vagy.

Most pedig hónapok óta egy bókot nem kaptam.

Ha ráveszi magát a szexre, akkoris mint egy kötelező feladat, semmi tűz, semmi szenvedély.

Még a pólóját sem veszi le, sőt még az enyémet se.

Én próbálkozok állandóan, lesem minden kívánságát, kezdek én a szexbe, én kezdek el vele csókolozni (bár amennyire lehet, mert már ezt sem kívánja), leveszem a pólóját, minden de...egyszerűen semmi.

Régen bírt 3 menetet is egymás után, most meg 1 menet után teljesen lelankad.

Próbáltam vele beszélni erről de annyi volt a válasza, hogy: lusta vagyok hozzá.

Szerintem ez nem kifogás.

Szerintetek mi lehet a háttérben? Mit tegyek?

Hiányzik a szexuális élet, lassan 1 hónapja nem szeretkeztünk.

2020. dec. 27. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta nem gondolta, hogy ennyire megvisel, amikor a kérdésben írtad, hogy kb. könyörögtél és a többi? Majd idővel kiderül, hogy ez nem csak egyszeri alkalom volt, hogy csendben maradj.
2020. dec. 28. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét
2020. dec. 30. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!