Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak?

Figyelt kérdés

Most van ugye karácsony már 2 éve együtt vagyunk drága párom gyűrűt ígért nekem 1 év után.

Most karácsonykor reménykedtem hogy azt kapok de csak egy olcsó bizsu karkötőt kaptam.

Szeretném vele közölni hogy nagyon nem tetszik és nem ezt akartam.

Valamilyen szinten látta a csalódott ságomat ,de reménykéről hogy azért majd hordom.

Tőlem új telefont és órát kapott mert ezt akart.

Ár érték aranyban sem megfelelő az ajándék de ez most nagy csalódás nekem egy olyan férfitól akit szeretek.

Hogy tudnám vele finoman közölni?

2020. dec. 25. 07:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező! Neked mit jelent a gyűrű? Azt hogy garanciát kapsz a kapcsolat minőségét illetően? Hogy ezzel bizonyít neked bármit is egy férfi? Hatalmasat fogsz te még csalódni! Egy kapcsolat minősége nem a gyűrű, eljegyzés, házasság stb megletén dől el! Azt hogy azt igérte... nem az van hogy kierőszakoltad belőle hogy te márpedig gyűrűt akarsz? Mert ezt az azt igérte dolgot nem értem.
2020. dec. 25. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Elég gyerekes vagy.Szerintem meg gáz eljegyzési gyűrűt adni szülinapra vagy karàcsonyra.Ha egyszer elváltok,akkor ezeken az ünnepeken mindig eszedbe fog jutni egy rossz emlék.Lehet le van égve anyagilag.Vagy lehet pont azért vett olcsó karkötőt,mert gyűrűre spórol.Amúgy attól,hogy azt mondta eljegyez,attól még nem biztos,hogy el fog.Nem kényszerítheted.
2020. dec. 25. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
12%
10.- vagyok. 0%? Ilyenkor tudom, hogy igazam van! >:)
2020. dec. 25. 12:19
 14/14 anonim ***** válasza:

2 éves kapcsolatnál nem ártana tudni, hogy hány évesek vagytok.

Szerintem nem jó, ha a nő erőlteti a gyűrűt és valaki azért vesz vagy megy bele házasságba. Tudom, hogy a nők ezt akarják és ha megvan akkor megnyugszanak, hogy nekik van párjuk egy életre, de ez egyáltalán nem zárja ki a félrelépéseket vagy a megcsalás...szakítás...

Szerintem jobb, ha a férfi azért veszi el, mert vele akar lenni, mint hogy azért mert a nő akarja és lépnie kell valamit.

2020. dec. 27. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!