Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak?
Most van ugye karácsony már 2 éve együtt vagyunk drága párom gyűrűt ígért nekem 1 év után.
Most karácsonykor reménykedtem hogy azt kapok de csak egy olcsó bizsu karkötőt kaptam.
Szeretném vele közölni hogy nagyon nem tetszik és nem ezt akartam.
Valamilyen szinten látta a csalódott ságomat ,de reménykéről hogy azért majd hordom.
Tőlem új telefont és órát kapott mert ezt akart.
Ár érték aranyban sem megfelelő az ajándék de ez most nagy csalódás nekem egy olyan férfitól akit szeretek.
Hogy tudnám vele finoman közölni?
2 éves kapcsolatnál nem ártana tudni, hogy hány évesek vagytok.
Szerintem nem jó, ha a nő erőlteti a gyűrűt és valaki azért vesz vagy megy bele házasságba. Tudom, hogy a nők ezt akarják és ha megvan akkor megnyugszanak, hogy nekik van párjuk egy életre, de ez egyáltalán nem zárja ki a félrelépéseket vagy a megcsalás...szakítás...
Szerintem jobb, ha a férfi azért veszi el, mert vele akar lenni, mint hogy azért mert a nő akarja és lépnie kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!