Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szinglik milyen hangulatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik milyen hangulatban várjátok a szentestét?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Pálinka, bor, sütés, főzés, tévé, ..., mi bajom lehet. ;)

Jaaa, és a GyK, mint egész évben. :)

2020. dec. 24. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Már este van. Jól laktam, a gyerekem is, macskák is.:) Tökéletesen érzem magam. Kellene még valami? Szerintem nem. :D
2020. dec. 24. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Egy ölelő kar a pléd alatt szerintem elkelne... :P

2020. dec. 24. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel itt vagyok ezen az oldalon karácsonykor este 8 körül így biztos nincs jobb programom...volt egy fagyasztott gyors pizza azt megsütöttem meg kibontottam egy üveg bort aztán tv-zek.
2020. dec. 24. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:

ELLAZULTAM, mind mindig ilyenkor - ha ráérek egy jót pihenni.

Szóval a kipihentségnek megfelelően egész kellemesen érzem magam, jó a hangulatom.

2020. dec. 24. 20:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a családdal lakom, hát ennek van sok előnye és pár hátránya is, a karácsony szempontjából mindenképp előnyös. Nekem úgy néz ki, alakul egy kapcsolat, így optimista vagyok, de közben mivel a másik is a családjával karácsonyozik, ami persze nem baj, csak hát emiatt nem ér rá ilyen dolgokkal foglalkozni, kezdek túl sokat agyalni rajta, hogy most mi is van, meg mi volt ez az egész, ami eddig történt, ez pedig annyira mégsem jó :D

N

2020. dec. 24. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!